Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zo svalnáča je žena: Preoperovaný celebritný otec pózuje v dámskom magazíne!

Bruce Jenner po premene na Caitlyn pózuje v dámskom magazíne. Zobraziť galériu (5)
Bruce Jenner po premene na Caitlyn pózuje v dámskom magazíne.

LOS ANGELES - Premena je zavŕšená! Bruce Jenner (65) sa najprv preslávil ako olympijský športovec, neskôr ako nevlastný otec Kim Kardashian (34). V posledných rokoch však pútal pozornosť plastikami a výrazne zmenenou tvárou. Ako napokon vyšlo najavo, prekonával zmenu pohlavia a dnes je z neho Caitlyn. Najnovšie ako žena pózuje na titulnej stránke prestížneho dámskeho magazínu.

Bývalý olympionik v desaťboji Bruce Jenner ešte pred rozvodom s matkou celebritky Kim Kardashian podstúpil niekoľko plastík. Čoskoro sa o ňom začalo písať, že jeho tvár naberá ženské rysy. A pred pár mesiacmi priznal, že plánuje zmenu pohlavia. 

Svoju premenu Bruce dovŕšil zmenou mena a pózovaním pre prestížny ženský časopis Vanity Fair. Objavil sa rovno na titulnej stránke, kde čiateľov prosí: „Volajte ma Caitlyn”.

Na zábere od renomovanej fotografky Annie Leibovitz má na sebe len korzetové body a s dlhými vlasmi vyzerá na nerozoznanie od starších hollywoodskych herečiek. „Som šťastná, že po takom dlhom boji žijem ako moje pravé ja. Vitajte vo svete Caitlyn. Nemôžem sa dočkať, aby ste ju/mňa spoznali,” napísal/a na svoj Twitter. 

VIDEO z fotenia Caitlyn Jenner pre Vanity Fair

Caitlyn Jenner

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu