Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Absolonová mala počas skúšky nehodu: Zrútila sa na ňu veľká kovová tyč!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Česká speváčka a herečka Monika Absolonová, ktorá nedávno oznámila, že sa stane matkou, sa zranila počas sobotnej skúšky v divadle. Tridsaťosemročná rodáčka z Benešova o tom informovala na sociálnej sieti Facebook.

"Dobré ráno z Prahy... Mala som byť na ceste do Bratislavy, kam som sa veľmi tešila, aby som si mohla naposledy pred materskou zahrať kráľovnú Francúzska Antoinettu... osud to však chcel inak. Včera mi pred vystúpením na zvukovej skúške na hlavu spadla veľká kovová tyč, ktorá mala držať strechu javiska... Myslela som si, že to bude dobré, večer sa ale môj stav zhoršil a doktori mi dnešnú cestu i predstavenie zakázali... Skôr by som možno zákaz ignorovala a išla hrať. Teraz už nenesiem zodpovednosť iba za seba..." napísala Absolonová.

 

Dobre rano z Prahy... Mela jsem byt na ceste do Bratislavy, kam jsem se moc tesila, abych si mohla zahrat naposled pred...

Posted by Monika Absolonová on 30. máj 2015

"Držím palce všetkým z Antoinetty, nech všetko dobre dopadne a diváci sú nadšení... ospravedlňujem sa tým, čo sa na mňa tešili," dodala herečka, ktorá by mala prvorodeného potomka priviesť na svet v novembri. Otcom dieťaťa je hokejista Tomáš Horna, s ktorým interpretka tvorí pár približne rok. 

Monika Absolonová sa stala ako sedemročná členkou Kühnovho detského zboru. Na konte má albumy Monika (1993), Dál jen při mně stůj (1994), První den (1999), Jsem nevěrná (2001), Zůstávám dál (2004) a Muzikálové album (2010). Muzikálovému herectvu sa venuje od roku 1995, pričom účinkovala v predstaveniach Dracula, Krysař, Kleopatra, Rebelové, Noc na Karlštejně, Angelika, Funny Girl, Zorro a ďalších. Zahrala si vo filmoch Princezna ze mlejna 2 (1999), Kameňák 2 (2004), Kameňák 3 (2005) či Vybíjaná (2015). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu