Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pirát z Karibiku prišiel o vlasy: S plešinou vyzerá ako iný človek!

Johnny Depp je muž mnohých tvárí. Kým v Pirátoch z Karibiku sa pýšil bujnou hrivou, vo svojom najnovšom filme má začínajúcu plešinu. Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp je muž mnohých tvárí. Kým v Pirátoch z Karibiku sa pýšil bujnou hrivou, vo svojom najnovšom filme má začínajúcu plešinu.

LOS ANGELES - Je to vôbec on?! Johnny Depp (51) už párkrát dokázal, že je mužom mnohých tvárí. Vďaka hereckej profesii si výskúšal aj viacero prevlekov, ktoré ho často zmenili na nepoznanie. Najnovšie sa fešák, obľúbený napríklad z počinu Piráti z Karibiku, ukáže v úlohe gangstera, kde svoje fanúšičky zrejme dosť prekvapí. Vo filme Black Mass sa totiž postavil pred kamery so začínajúcou plešinou na hlave.

Filmovou novinkou tohto roka je aj akčná dráma s názvom Black Mass, v ktorej stvárňuje ústrednú postavu Johnny Depp. Premiéra počinu je síce naplánovaná až na polovicu septembra, no jej tvorcovia už pomaličky vypúšťajú do sveta prvé ukážky zo svojho diela. Film zachytáva skutočný príbeh najznámejšieho amerického gangstera Jamesa Whiteyho Bulgera a fanúšikovia obľúbeného herca sa netaja tým, že sú poriadne nedočkaví. 

Ako vidno už z traileru, Johnny opäť predviedol skvelý výkon a úlohu zločinca si plne vychutnal. Navyše, pred kamerami prešiel sympaťák výraznou zmenou imidžu. Kým v reálnom živote preferuje umelec dlhšie vlasy, v spomínanom počine účinkuje so začínajúcou plešinou. Deppove fanúšičky sa ale určite zhodnú v tom, že na charizme mu to neubralo. „Je to fascinujúca postava a ja som nadšený, že tak trochu vkĺznem do jeho kože,” vyjadril sa ešte pred nakrúcaním ostrieľaný herec. Čo poviete, pôsobí ako gangster dôveryhodne?!

VIDEO: Trailer k filmu Black Mass. 


Pozrite si tiež: Vydarila sa! Aja, z len 15-ročnej prominentnej dcéry rastie filmová hviezda


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu