Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vážne zranenie piráta z Karibiku: Prerušil natáčanie, musia ho operovať!

Johnny Depp Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký herec Johnny Depp si cez víkend poranil ruku. Nehoda sa stala v Austrálii, kde od februára nakrúcajú film Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Informoval o tom magazín The Wrap, ktorému to potvrdil hovorca spoločnosti Disney. Hercova neprítomnosť nakrúcanie filmu neovplyvní, ale štáb dočasne vynechá scény, v ktorých hviezda účinkuje.

Päťdesiatjedenročný rodák z mesta Owensboro v štáte Kentucky sa zranil mimo pľacu. Presný rozsah poškodenia ruky nie je známy, herec sa však rozhodol, že si ju dá operovať v USA, kam hneď aj odletel. Deppova nehoda by nemala vážnejšie ovplyvniť nakrúcanie spomínanej dobrodružnej snímky, no štáb dočasne vynechá scény, v ktorých herec účinkuje. Disney film aj naďalej plánuje uviesť do amerických kín 7. júla 2017.

Depp si v piatych Pirátoch Karibiku zopakuje úlohu kapitána Jacka Sparrowa, ktorý bude tentoraz čeliť dávnemu nepriateľovi Salazarovi v podaní Javiera Bardema. Ten mieni vyhubiť všetkých pirátov. Jedinou záchranou pre Sparrowa je nájdenie legendárneho Poseidonovho trojzubca, ktorý vlastníkovi dáva moc nad všetkými oceánmi. Vo filme sa predstavia aj Golshifteh Farahani, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Kevin McNally, Brenton Thwaites či Stephen Graham. Snímku podľa scenára Jeffa Nathansona režírujú Joachim Ronning a Espen Sandberg. O produkciu sa stará Jerry Bruckheimer. Výkonnými producentmi sú Chad Oman, Joe Caracciolo Jr. a Brigham Taylor. 

Johnny Depp je známy najmä nekonvenčnými a excentrickými postavami ako Willy Wonka z remakeu Charlie a továreň na čokoládu (2005), Sweeney Todd z adaptácie muzikálu Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007) alebo už spomínaný Jack Sparrow. Významnú časť jeho kariéry tvoria filmy, ktoré nakrútil režisér a jeho blízky priateľ Tim Burton - okrem Sweeneyho Todda a Charlieho a továrne na čokoládu aj Nožnicovoruký Edward (1990), Ed Wood (1994), Ospalá diera (1999), Alica v krajine zázrakov (2010) či Temné tiene (2012). Zahral si tiež v snímkach Čo žerie Gilberta Grapea (1993), Mŕtvy muž (1995), Strach a hnus v Las Vegas (1998), Astronautova žena (1999), Deviata brána (1999), Čokoláda (2000), Z pekla (2001), Kokaín (2001), Vtedy v Mexiku (2003), Tajomné okno (2004), Imaginarium Dr. Parnassa (2009), Turista (2010), Osamelý jazdec (2013), Transcendencia (2014) či Charlie Mortdecai (2015).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu