Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z českej speváčky srší radosť: So známym športovcom čaká dieťa!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Česká speváčka a herečka Monika Absolonová je tehotná. Tridsaťosemročná rodáčka z Benešova čaká prvé dieťa s partnerom, hokejistom Tomášom Hornom, s ktorým tvorí pár približne rok. Interpretka potvrdila radostnú novinku prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež zverejnila fotografiu, na ktorej ukázala tehotenské bruško.

"Peknú stredu, tak už oficiálne. Rada by som sa s Vami podelila o takú vlastne veľmi súkromnú vec. Pokiaľ všetko dobre dopadne, za čo sa modlím ako za naše prvé dôležité testy, ktoré dobre dopadli, tak by sa nám okolo 20. novembra malo narodiť bábätko," napísala budúca mamička. 

Monika Absolonová sa stala ako sedemročná členkou Kühnovho detského zboru. Na konte má albumy Monika (1993), Dál jen při mně stůj (1994), První den (1999), Jsem nevěrná (2001), Zůstávám dál (2004) a Muzikálové album (2010). Muzikálovému herectvu sa venuje od roku 1995, pričom účinkovala v predstaveniach Dracula, Krysař, Kleopatra, Rebelové, Noc na Karlštejně, Angelika, Funny Girl, Zorro a ďalších. Zahrala si vo filmoch Princezna ze mlejna 2 (1999), Kameňák 2 (2004), Kameňák 3 (2005) či Vybíjaná (2015). 

 

Hezkou stredu... Tak uz oficialne... Rada bych se s Vami podelila o takovou vlastne hodne soukromou vec... Pokud vse...

Posted by Monika Absolonová on 20. máj 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu