Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nič pre slabé žalúdky! Božská Salma Hayek ako sme ju ešte nevideli

Salma Hayek si pochutnáva na srdci príšery. Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek si pochutnáva na srdci príšery.

CANNES - Fuj! Mexická herečka Salma Hayek (48) má na konte množstvo filmových úloh, v rámci ktorých predviedla nielen svoj šarm, ale aj talent. Na prebiehajúcom najznámejšom festivale sa jej meno skloňuje s počinom Rozprávka rozprávok, kde tmavovláska stvárňuje kráľovnú. A treba poznamenať, že kráľovnú so silným žalúdkom. Veď obrovské srdce morskej príšery by si do úst vložil asi len málokto.

Na filmovom festivale v Cannes je priam neprehliadnuteľnou herečka Salma Hayek, ktorá aj dva roky pred 50-tkou vyzerá božsky. Spoločne s kolegami prišla odprezentovať počino Rozprávka rozprávok, kde stvárňuje panovníčku túžiacu po vlastnom dieťati. A kvôli splneniu svojho sna očividne neváha spraviť čokoľvkek.

Ako prezrádza trailer k filmu, napríklad aj zjesť obrovské srdce morskej príšery. Salma sa síce netají, tým, že má exotické pokrmy celkom rada, no pohľad na ňu, ako si špinavá od ucha k uchu pochutnáva na vnútornostiach, nepatri k tým najpríjemnejším. „Bolo to veľmi zaujímavé a každý deň bol vzrušujúci,” okomentovala nakrúcanie krásna herečka. Spoločne s tvorcami divákom sľubuje, že sa pri pozeraní Rozprávky rozprávok nebudú nudiť. No, uvidíme. 

VIDEO: Trailer k filmu Rozprávka rozprávok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu