Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka v nahých šatách to prepískla: Pozrite, veď tam má len šnúrky!

Stella Rocha bola na červenom koberci neprehliadnuteľná. Zobraziť galériu (5)
Stella Rocha bola na červenom koberci neprehliadnuteľná.

CANNES - Akoby bola nahá! Najznámejší filmový festival je v plnom prúde a v centre pozornosti sú nielen tie najvychytenejšie hviezdy. Zaujať chcú aj jedinci s menej známymi menami. Svojich päť minút slávy si uchmatla napríklad herečka a komička Stella Rocha. Nedá sa však povedať, že na červenom koberci zažiarila. Proménadvala sa po ňom totiž v pomerne škandalóznych čipkovaných šatách, ktoré toho veľa nezakrývali. Prítomní si tak pokojne mohli obzrieť brunetkine silikónové prsia a nohavičky tvorené len šnúrkami.

A toto nikomu nevadí?! Ako sme vás na topkách už informovali, na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sa počas uplynulých dní viedli búrlivé diskusie, ktorých hlavnou témou bola obuv prítomných dám. Viaceré z nich nepustili na premiéru filmu Carol, pretože nemali obuté topánky s vysokými podpätkami. 

V súvislosti s tým je celkom zarážajúce, že keď sa na podujatí objavila Stella Rocha v outfite hodnom pornohviezdy, tak s tým usporiadatelia taký problém nemali. Nie príliš známa herečka a komička si to na červený koberec namierila v čipkovaných šatách, pod ktoré si nevzala podprsenku. Príliš zakryté nemala ani intímne partie a na prítomných tak otŕčala svoj kyprý zadok so zarezanými šnúrkami. Nuž, aspoň že topánky mala so šialene vysokým opätkom... 

Stella Rocha sa po červenom koberci promenádovala v pomerne škandalóznych šátách.
Zobraziť galériu (5)
Stella Rocha sa po červenom koberci promenádovala v pomerne škandalóznych šátách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu