Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známy herec má novú tvár: Ľudia sú zdesení, nespoznávajú ho!

Kevin Bacon zaskočil svojich fanúšikov zmenenou tvárou. Zobraziť galériu (5)
Kevin Bacon zaskočil svojich fanúšikov zmenenou tvárou.

LONDÝN – Čo sa mu to stalo?! Herec Kevin Bacon (56), známy z mnohých filmov, v týchto dňoch poriadne zaskočil svojich fanúšikov. Môže za to fotka zverejnená na sociálnej sieti instagram. Umelec, pre ktorého sú typické ostré črty tváre, na nej vyzerá ako úplne iný človek. Mnohí si preto kladú otázku, kedy stihol tak rapídne pribrať a čo vlastne stojí za jeho premenou.

Bucľaté líca, dvojitá brada! Tak aktuálne vyzerá Kevin Bacon, spájaný napríklad s filmom Apollo 13. Hollywoodsky herec sa momentálne nachádza v Európe, kde nakrúca svoj najnovší počin. Fotkou z nakrúcania sa pochválil aj svojim priaznivcom. „Posielam pozdravy zo Spojeného kráľovstva,” pripísal k záberu obľúbený umelec.

Viacerí sa pri pohľade na fotografiu najskôr čudovali, prečo zverejňuje záber cudzieho bucľatého chlapíka. Až po chvíli im vlastne došlo, že pozerajú na svojho obľúbenca. „Och, to kedy si tak pribral? Jedol si príliš veľa slaniny (bacon v preklade slanina, pozn.red), čo?” reagovali zaskočení fanúšikovia.

Pri dôkladnejšom prezeraní Kevinovej tváre je však očividné, že pribraté kilogramy sú výsledkom šikovných rúk maskérov a kostymérov. Navyše, na záberoch spred týždňa vyzerá herec tak, ako sme na neho zvyknutí.  

Kevin Bacon zaskočil svojich priaznivcov bucľatou tvárou.
Zobraziť galériu (5)
Kevin Bacon zaskočil svojich priaznivcov bucľatou tvárou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu