Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známy herec sa vykŕmil do obrovský rozmerov: Pozor, on nekráča, on sa už gúľa!

Johan Hill sa v priebehu štyroch rokov brutálne vykŕmil. Zobraziť galériu (8)
Johan Hill sa v priebehu štyroch rokov brutálne vykŕmil.

LOS ANGELES – Jojo efekt mu strpčuje život! Herec Jonah Hill (31), známy napríklad z filmu Vlk z Wall Street, svojím zovňajškom vyráža dych. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Večný bojovník s váhou je totiž v súčasnosti tak vykŕmený, že pri stretnutí s ním je lepšie ho preskočiť, ako obísť.

Taký obrovský ešte nikdy nebol! Nablýskaný svet šoubiznisu je síce plný dokonalých hviezd, no svoje miesto v ňom majú aj jedinci, ktorých výzor nie je až taký ideálny. Do tejto skupiny rozhodne patrí herec Jonah Hill. Ten vo filmoch stvárňuje prevažne tučkov a objavil sa napríklad v počinoch Vlk z Wall Street, 21 Jump Street, či Moneyball. 

Okrem talentu púta Jonah pozornosť médií aj svojim zovňajškom. Raz ohuruje na červenom koberci schudnutou postavou, inokedy prekvapí pribratými kilogramami. V týchto dňoch nakrúca tridsiatnik nový film s názvom Amrs and the Dudes a ako vidno na jeho najnovších záberoch, v boji s nadváhou opäť ťahá za kratší koniec. 

Johan pri tom v minulosti už svetu dokázal, že na svojej postave vie zapracovať. Vtedy mu pomohli konzultácie s výživovým poradcom a japonské jedlo. „Prial by som si, aby existovala nejaká šialená vec, tabletka alebo niečo podobné, čo by ľuďom zaručilo, že by nepriberali,” vyjadril sa herec v jednom z rozhovorov. Nuž, zrejme nie je jediný, koho by také niečo potešilo. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu