Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radikálna premena hviezdnej speváčky: Vyzerá ako šesťdesiatnička!

Katy Perry prekvapila zmenou imidžu. Inšpiráciou jej bola šesťdesiatnička Kris Jenner. Zobraziť galériu (6)
Katy Perry prekvapila zmenou imidžu. Inšpiráciou jej bola šesťdesiatnička Kris Jenner.

LOS ANGELES – Krok vedľa! Speváčka Katy Perry (30) nemá rada stereotyp a všednosť. Aj preto experimentuje so svojím imidžom častejšie než väčšina žien. Napríklad včera sa pochválila fanúšikom novým zostrihom, pri ktorom sa inšpirovala hlavou kontroverzného televízneho klanu Kardashianovcov – Kris Jenner (59). Vystrihaná á la šesťdesiatnička však veľa chvály nezožala.

Pridala si tridsať rokov! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Katy Perry sa mení ako chameleón. Na svojich vystúpeniach vždy prekvapí bláznivými kreáciami, nezvyčajné sú často aj jej účesy. Mladá umelkyňa už na svojej hlave vystriedala asi všetky farby dúhy, no experimentuje aj s dĺžkou svojej hrivy.

Prvého apríla, ktorý je dňom stvoreným na žartíky, zaskočila Katy svojich priaznivcov nakrátko vystrihanými vlasmi. „Požiadala som o strih Kris Jenner,” napísala k fotke speváčka. Či ide len o krátkodobý vtip alebo trvalú zmenu imidžu, však nekonkretizovala.

Isté však je, že fanúšikom sa jej nová podoba príliš nepozdáva a výzor pripomínajúci kontroverznú šesťdesiatničku známu z telky ich vôbec nenadchol. „Och, nie, čo si to urobila? Vyzerá to hrozne. Snáď je to len žart,” uviedol pod fotkou jeden z nich. A nebol veru jediný, čo si neodpustil kritiku. Ako sa nový zostrih úspešnej speváčky pozdáva vám? 


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu