Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prísne strážené šoubiznisové dieťa: Och, čo to má na hlave?!

Adele so synom Angelom majú podobné nielen črty tváre, ale aj účes. Zobraziť galériu (5)
Adele so synom Angelom majú podobné nielen črty tváre, ale aj účes.

LOS ANGELES – To je ale rozkošné diev... Ehm, chlapček! Speváčka Adele (26) patrí k prominentom, ktorí si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Keď sa jej pred dvoma rokmi narodil synček, verejnosti dokonca nechcela prezradiť ani jeho meno. Tabu boli samozrejme aj zábery malého Angela. Pred pár dňami sa ale novinárom podarilo prominentné dieťa vyfotiť a pohľad na neho prekvapí asi mnohých.

Zrejme chcela mať dievča! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom že krásna dcérka Angeliny Jolie a Brada Pitta má zvláštne maniere. Osemročná blondínka sa totiž oblieka do chlapčenských outfitov, nosí vlasy ostrihané nakrátko a chce, aby ju volali John. Ako sa zdá, v šoubiznisovom svete jej rastie konkurencia. Synček speváčky Adele totiž na prvý pohľad vyzerá ako dievčatko.

Hoci umelkyňa svoju ratolesť pred verejnosťou skrýva, novinárom sa pred pár dňami podarilo chlapčeka vyfotiť. Adele totiž zavítala do Los Angeles a jej ratolesť jej robila spoločnosť. Dvojročný Angelo podobu so slávnou maminou nezaprie. Zarážajúce však je, že blondínka nechala chlapčekovi narásť dlhé vlasy, čo v prípade malých chlapcov nie je celkom bežné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu