Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna 17-tka rozpútala hotové šialenstvo: Fuj, radšej po nich neopakujte!

Tínedžeri robia všetko pre to, aby mali pery ako Kylie Jenner. Zobraziť galériu (10)
Tínedžeri robia všetko pre to, aby mali pery ako Kylie Jenner.

LOS ANGELES – Svet sa musel asi zblázniť! Inak sa ani nedá vysvetliť najnovšia zábavka, ktorá zaplavila sociálne siete. Tínedžeri z rôznych krajín sa zapájajú do pomerne netradičnej výzvy nesúcej meno televíznej hviezdičky Kylie Jenner (17). Podstatou šialenstva je zväčšiť si pery do obludných rozmerov pomocou nechutnej metódy. Poniektorí blázni si však neuvedomujú, že im hrozí nepríjemné zranenie.

Našpúlené kačacie pery zaplavili internet! Meno Kylie Jenner je všeobecne známe, hoci táto dievčina ešte vo svojom živote nič prevratné nedokázala. Najmladšia kráska z kontroverzného televízneho klanu Kardashianovcov totiž robí všetko možné, aby sa vyrovnala svojim škandalóznym a v médiách prepieraným sestrám.

V poslednom čase púta tínedžerka pozornosť radikálnou zmenou imidžu. Za pomerne krátku dobu sa z nej zrazu stala sexica s napumpovanými prsiami, perami a oblým zadkom. „Nikdy som si neľahla pod nôž. Ľudia porovnávajú moju súčasnú podobu so starými fotkami, na ktorých mám dvanásť rokov. Je predsa normálne, že nevyzerám rovnako,” bránila sa v jednom z rozhovorov Kylie, ktorá vehementne popiera, že by podstúpila nejakú skrášľujúcu operáciu.


Pozrite si tiež: Sladkú sedemnástku rieši celý svet: Napichané pery, silikóny a ďalšie vylepšenia!


K plným perám si vraj tínedžerka pomáha špeciálnym prístrojom a líčením. Či tomu niekto uverí, je otázne. Isté ale je, že najnovšia internetová výzva spojená s jej menom je poriadne šialená. Ľudia totiž berú do rúk napríklad úzke poháre, ktoré si prikladajú na ústa a vysatím vzduchu ich menia na príšerné kačacie zobáky. Fotkou, prípadne videom, sa potom chvália na sociálnych sieťach.

Mnohí jedinci si však neuvedomujú, že táto zábavka nie je až taká neškodná, ako sa na prvý pohľad zdá. Stále viac sa už hlásia o slovo chlapci aj dievčatá, ktorí sa opuchnutých pier nevedeli zbaviť aj niekoľko dní. Dosť bolestivo skončila táto výzva v prípade mladíka, ktorému pohár praskol a škaredo mu rozrezal ústa. Fotku len pre silné žalúdky nájdete v galérii. 

VIDEO: Výzva Kylie Jenner rozpútala na internete hotové šialenstvo. 

Výzva Kylie Jenner

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu