Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chutný imidž vplyvnej tínedžerky: Bejby, veď ty si celá Pocahontas!

Kylie Jenner pripomínala svojím zjavom rozprávkovú Pocahontas. Zobraziť galériu (6)
Kylie Jenner pripomínala svojím zjavom rozprávkovú Pocahontas.

LOS ANGELES - Ako sexi indiánka! Najmladšia zo sestier Kardashianových - Kylie Jenner (18) trávi väčšinu dňa starostlivosťou o svoj zovňajšok. Fotky kozmetických vychytávok a outfitov pravidelne vešia na inernet, vďaka čomu je inšpiráciou pre mnohé tínedžerky. Skutočne vydarený look vyčarovala tmavovláska pred pár dňami, keď sa ulicami premávala vyfintená ako krásna Pocahontas z Disneyho rozprávok.

Kylie Jenner vhupla do sveta šoubiznisu, keď bola len 10-ročným dievčatkom. Vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians vyrastala a dospievala priamo pred televíznymi kamerami. Dnes je z nej už dospelá sexbomba, ktorá je vzorom pre mnohé tínedžerky. 

Tmavovláska je podobne, ako väčšina súčasných hviezd, aktívna na sociálnych sieťach. Fanúšičkam odhaľuje súkromie, prezrádza kozmetické vychytávky a dáva inšpiráciu, čo sa outfitov týka.

Nedávno sa Kylie podarilo oživiť rozprávkovú krásku Pocahontas. So zapletenými vrkočmi a v minišatách, ktoré farbou pripomínajú indiánske oblečenie, jej to skutočne svedčalo. Netreba zvlášť pripomínať, že takýto štýl je jedným z aktuálnych módnych trendov. Nuž, táto Kardashianka sa vyzná, čo poviete?!

Videli ste už niekedy chutnejšiu indiánku?
Zobraziť galériu (6)
Videli ste už niekedy chutnejšiu indiánku?


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Kylie JennerKardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu