Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálový sympaťák má po rokoch gigantické telo: Čéče, whoa, ako sa vojde do dverí?!

Sasha Mitchell sa preslávil najmä ako Cody zo seriálu Krok za krokom. Zobraziť galériu (5)
Sasha Mitchell sa preslávil najmä ako Cody zo seriálu Krok za krokom.

LOS ANGELES – Je z neho hora svalov! Sasha Mitchell (47) má na konte účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch, no najviac je spätý so sitkomom Krok za krokom, kde stvárnil bláznivého dobráka Codyho. Od nakrúcania obľúbeného počinu ubehlo už veľa rokov, čo sa pochopiteľne podpísalo aj na jeho zovňajšku. Pri pohľade na to, ako usmievavý herec dnes vyzerá, zrejme nebudete veriť vlastným očiam.

Päťdesiatka na krku! Ku kultovým a obľúbeným seriálom rozhodne patrí aj sitkom Krok za krokom, ktorý má priaznivcov po celom svete. Účinkovaním v tomto počine sa zviditeľnil napríklad i herec Sasha Mitchell, známy ako synovec Cody. V čase nakrúcania mal krásnych 24 rokov a typické pre neho boli rôzne hlášky, úsmev na tvári a chudá postava. Tá je dnes už ale minulosťou.


Pozrite si tiež: Hviezdy seriálu Krok za krokom po 20 rokoch: Zmenené na nepoznanie!


Sasha sa totiž v priebehu rokov výrazne zmenil a výsledkom hodín strávených v posilňovni je obrovské telo a široké ramená. Seriálový Kouďák sa venuje kickboxu, zahral si vo viacerých akčných filmoch a je štvornásobným otcom. V roku 2010 sa druhýkrát oženil, no nedávno sa na verejnosť dostali informácie, že sa s kolegyňou Rachel Mitchell kvôli neprekonateľným rozdielom rozvádzajú.  

Sasha Mitchell (vpravo) sa v priebehu rokov výrazne zmenil.
Zobraziť galériu (5)
Sasha Mitchell (vpravo) sa v priebehu rokov výrazne zmenil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu