Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ako dve hrozná! Hollywoodska hviezda na pláži s dcérou, vyzerali strašne

Uma Thurman a jej dcéra Maya vyzerali na pláži ako  mátohy. Zobraziť galériu (5)
Uma Thurman a jej dcéra Maya vyzerali na pláži ako mátohy.

MIAMI – Do zrkadla sa určite nepozreli! Herečka Uma Thurman (44) už dávno nevyzerá tak hviezdne ako v časoch svojej najväčšej slávy. Pribúdajúce roky sa na jej zovňajšku pochopiteľne odrazili a blondínke na atraktivite nepridáva ani to, že sa o seba príliš nestará. Oslnivo počas bežného dňa však rozhodne nevyzerá ani jej 16-ročná dcéra Maya.

Šup s nimi do maku! Hovorí sa, že každá žena je prirodzene krásna. Poniektoré zástupkyne nežného pohlavia by sa však na to nemali spoliehať. No a známe hviezdy zvlášť. Z televíznych obrazoviek, časopisov a na spoločenských akciách sa na nás usmievajú krásne a upravené. Nečudo, že keď ich potom paparazzi nafotia mimo svetiel reflektorov, tak je výsledok často viac než hrozivý.

Novinárom sa nedávno podaril takýto úlovok, keď počas dovolenky v Miami narazili na herečku Umu Thurman. Hollywoodska blondínka pobehovala po pláži v športových šortkách, s divným klobúkom na hlave a v rozgajdanom tričku, pod ktoré si nevzala podprsenku. Vzhľadom na to, že už nepatrí k najmladším ročníkom, mala by sa toho do budúcna radšej vyvarovať.

Z Umy si neberie dobrý príklad ani jej dcéra Maya. Tá schovala svoje štíhle krivky pod hrubý neforemný župan. Nevedno, či takýmto čudáckym maskovaním chceli blondínky schovať svoju hviezdnu identitu, no je isté, že hviezdne určite nevyzerali.  


Pozrite si tiež: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu