Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oscarová herečka sa išla pod zem prepadnúť: Rozgajdané handry a staré tangáče!

Patricia Arquette Zobraziť galériu (5)
Patricia Arquette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To je hanba! Herečka Patricia Arquette (47), ktorá minulý rok získala Oscara, sa pred pár dňami poriadne zapotila. V uliciach totiž natrafila na paparazzov, ktorí na ňu pohotovo vytiahli foťák. Blondínka bola doobliekaná ako vandráčka, a tak nečudo, že sa usilovala schovať. Zrejme si však neuvedomila, že s kabelkou na tvári vyznie ešte oveľa komickejšie.

Ako hviezda teda nevyzerala! Keď sa Patricia Arquette ukáže v spoločnosti, vždy je dokonale upravená. Čo sa týka outfitov, preferuje skôr jednoduché línie, samozrejmosťou je v jej prípade aj bezchybná vizáž. V súkromí si však blondínka, podobne ako veľa iných prominentov, na svoj výzor nepotrpí.  

Na herečku nedávno natrafili bulvárni fotografi, ktorých pozornosť upútala Patricia najmä tým, že si hneď začala schovávať tvár. Dvihnuté ruky zapríčinili, že im tak ukázala brucho a kúsok nohavičiek, ktoré pôsobili dojmom, akoby ich kupovala už dosť dávno. Blondínka veľmi neohúrila ani rozgajdaným svetrom a nohavicami. Nužm aj hviezdy občas majú zlý deň...  

Patricia Arquette brázdila ulice vo vyťahanom oblečení a trčiacimi tango nohavičkami, ktoré pôsobili spratým dojmom.
Zobraziť galériu (5)
Patricia Arquette brázdila ulice vo vyťahanom oblečení a trčiacimi tango nohavičkami, ktoré pôsobili spratým dojmom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Patricia Arquette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu