Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blonďavý fešák zatienil slávnu mamu: Milá Uma, ten sa vydaril!

Uma Thurman sa na červenom koberci pochválila sympatickým synom. Zobraziť galériu (8)
Uma Thurman sa na červenom koberci pochválila sympatickým synom. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Hrdá mamina! Hoci manželstvo hereckej dvojice - Uma Thurman (47) a Ethan Hawke (46) nevyšlo, vzišli z neho dve ratolesti, ktoré robia slávnym rodičom radosť. Dvojica sa rozišla v roku 2003 a rok pred tým sa im narodil syn Levon. Z neho je dnes už 15-ročný mladík, ktorý robil blondínke spoločnosť na nedávnom filmovom festvivale v Cannes. Pozrite sa, aký z neho rastie fešák!

Uma Thurman bola súčasťou odbornej poroty Medzinárodného filmového festivalu v Cannes. Nechýbala preto na viacerých permiérach, kde ochotne pózovala fotografom. Počas záverečného ceremoniálu sa však musela o pozornosť deliť s blonďavým mladíkom. Spoločnosť jej totiž robil syn Levon, ktorý sa pred bleskami fotoaparátov rozhodne neostýchal. 

Hviezda filmov Kill Bill, či Pulp Fiction má s Ethanom Hawke ešte 18-ročnú dcéru Mayu. V roku 2012 priviedla na svet dcérku Lunu. Jej otcom je francúzsky finančník Arpad Busson, s ktorým viedli súdny spor o to, kto sa bude o dievčatko starať. Aj napriek tomu, že blondínka čelila obvineniam, že kombinuje lieky s chľastom, spor začiatkom tohto roka vyhrala. 

15-ročný Levon bol stredobodom pozornosti. Na jeho slávnej mame Ume Thurman bolo vidieť, že je na neho pyšná.
Zobraziť galériu (8)
15-ročný Levon bol stredobodom pozornosti. Na jeho slávnej mame Ume Thurman bolo vidieť, že je na neho pyšná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Uma ThurmanEthan HawkeLevon Roan Thurman-Hawke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu