Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy spevák chce zo seba urobiť iného človeka: Fúha, to je ale rýchlosť!

Sam Smith chudne poriadne rýchlo. Zobraziť galériu (7)
Sam Smith chudne poriadne rýchlo.

LONDÝN – Zaťal sa! Najsmutnejší spevák Sam Smith (22) má momentálne veľký dôvod na úsmev. V rekordne krátkom čase sa mu totiž podarilo zbaviť nadbytočných kilogramov, ktoré sa na neho v poslednej dobe nalepili. V priebehu mesiaca sa britský umelec viditeľne zmenil a spokojnosť z neho srší na všetky strany.

Bucľaté líca a brucho sú preč! Britský spevák Sam Smith patrí k tým jedincom, ktorí musia v boji s kilogramami vynakladať veľké úsilie. Mladík sa v rozhovoroch netajil tým, že problémy s hmotnosťou mal už v čase dospievania. „Bol som veľmi veľký tínedžer. No, obrovský. Môj otec sa stal fitnes trénerom, aby mi pomohol. Trénoval ma a učil ma správne jesť,” prezradil na margo toho umelec.


Mohlo by vás zaujímať: Najčastejšie chyby pri chudnutí: Čoho sa určite vyvarujte?


Jedinci s takýmto typom metabolizmu veľmi dobre vedia, že ak čo i len trošku poľavia, kilogramy sa rýchlo vrátia späť. Rozprávať by o tom vedel aj Sam, ktorý sa nedávno opäť pustil do boja so svojou hmotnosťou. Na pomoc si vzal odborníčku na výživu. „Pred troma týždňami som stretol ženu, ktorá kompletne zmenila môj život. Amelia Freer mi pomohla zhodiť v priebehu dvoch týždňov doslova balvan a kompletne zmenila môj vzťah k jedlu,” pochválil sa Smith prostredníctvom instagramu.

Že je mladík v chudnutí celkom úspešný, potvrdzuje aj porovnanie fotografií z konca februára a marca. Aktuálne je Sam štíhlejší a inak vyzerá aj jeho tvár. Bodaj by nie. Veď ako nedávno sám prezradil, v priebehu 2 týždňov zhodil zhruba 6 kilogramov. A to je veru celkom rýchle tempo. 


Potrebujete schudnúť? Tieto rady a odporúčania vám pomôžu!


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu