Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivá diagnóza hviezdneho speváka: Kvôli tomuto ruší koncerty!

Sam Smith Zobraziť galériu (11)
Sam Smith (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Anglický spevák Sam Smith pre krvácanie do hlasiviek zrušil zvyšné štyri koncerty austrálskej časti turné. Dvadsaťdvaročný interpret o tom informoval na oficiálnej webstránke samsmithworld.com.

"S hlbokým, hlbokým zármutkom oznamujem mojim fanúšikom z Austrálie, že musím zrušiť austrálske turné. Za ostatný čas som si vyťažil hlas a minulú noc som mal v Sydney slabé krvácanie do hlasiviek. Lekári mi povedali, že si potrebujem úplne odpočinúť, až kým sa mi hlasivky nezahoja, inak by sa z toho mohol stať dlhodobý problém. Veľmi sa ospravedlňujem tým, ktorí si kúpili vstupenky, naozaj. V čo najkratšom čase oznámime nové termíny," uviedol spevák, ktorý odštartoval turné In the Lonely Hour 9. januára v Atlante v Georgii. 

Samuel Frederick "Sam" Smith je známy napríklad aj vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. V októbri 2013 mu vyšlo EP Nirvana a vlani debutový album In The Lonely Hour, ktorý obsahuje úspešné single Stay with Me, Money On My Mind či I'm Not The Only One. Nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Smith zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Doteraz získal napríklad štyri Grammy, štyri MOBO Awards alebo tri BRIT Awards. 

Informácie pochádzajú z webstránky samsmithworld.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu