Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nakopnutá fanúšička vracia úder: Vratko, klameš!

Vratko Rohoň počas koncertu kopol fanúšičku. Zobraziť galériu (4)
Vratko Rohoň počas koncertu kopol fanúšičku.

BRATISLAVA/ZLÍN – Výsmech, vulgarizmy a klamstvá! V pondelok sme vás na topkách informovali o konflikte lídra kapely Iné Kafe Vratka Rohoňa (37) a jednej z jeho obdivovateliek, ktorú počas nedávneho koncertu fyzicky napadol. Spevák sa nám už k podrobnostiam útoku vyjadril, jeho slová ale napadnutú slečnu poriadne nahnevali. Tá nám poskytla odlišnú verziu nepríjemného incidentu!

Nepríjemná dohra! Nedávny koncert kapely Iné Kafe sa nezaobišiel bez problémov. Na internete bolo totiž zverejnené video, na ktorom líder Vratko Rohoň kopol fanúšičku. Spevák svoje zlyhanie oľutoval, jeho ďalšie slová však napadnutú slečnu poriadne nahnevali. Do redakcie nám preto zaslala email, v ktorom sa ku konfliktu sama vyjadrila.

„Chcela som to nechať tak a neriešiť to. Keďže ma ale naštvali jeho vyjadrenia, ktoré nie sú pravdivé – stále tvrdí niečo iné, tak vám chcem povedať, ako to bolo,“ začalo dievča svoje rozprávanie. Vratka podľa vlastných slov párkrát chytila za nohu, ale nohavice mu vraj vôbec nesťahovala. „Po tom, ako ma napomenul a ukázal mi prostredník, som prestala a tancovala som ďalej. Po chvíli som sa mu vysmiala a ukázala to isté,“ dodala fanúšička.

Podľa nej práve opätované vulgárne gesto bolo pravdepodobne hlavným dôvodom, prečo sa spevák neovládol a fyzicky ju napadol. „Zrejme to neuniesol a vzápätí na to ma kopol do hlavy. Na videu je vidno, že sa kvôli tomu ešte posunul o krok bližšie. O pár minút na to som odišla,“ poznamenala mladá Češka.

Rohoň nám ale v pondelok tvrdil, že po koncerte za ním prišla s tým, aby sa spoločne vyfotili. „Chcela som s ním hovoriť. Žiadala som od neho priamo na mieste ospravedlnenie, ale on sa mi vysmial, urážal ma. Je to iba úbožiak a robí všetko preto, aby mu nič nehrozilo. Ale už to tak ďalej nenechám,“ uzavrela teraz zrejme už bývalá fanúšička kapely.

Podľa videa, ktoré urobila lokálna NeonTV, však incident vôbec nevyzerá tak dramaticky. Dievča pred osudným kopnutím Vratka asi dvakrát potiahlo za nohavice, ale na nijaké brutálne obťažovanie to nevyzerá. No zároveň vidno, že dievčinu líder kapely Iné Kafe zasiahol len do ruky. Vyzerá to teda tak, že každý z aktérov si túto situáciu trošku prifarbil.

VIDEO: Kopnutie na koncerte Iné Kafe.

Vratko - futbalista

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu