Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka sa hnusí fanúšikom: Demi, veď vyzeráš ako vyplastikovaná Morticia!

Demi Moore vyzerá na aktuálnych záberoch akosi zvláštne. Zobraziť galériu (7)
Demi Moore vyzerá na aktuálnych záberoch akosi zvláštne.

LOS ANGELES – Čo to so sebou porobila?! Túto otázku si položí zrejme každý, kto zbadá najnovšie fotky herečky Demi Moore (52). Tmavovláska totiž svojou vizážou mnohým pripomína Morticiu z rodiny Addamsovcov. Oveľa viac však prekvapuje opuchnutou a napichanou tvárou, ktorú si dala pravdepodobne nedávno vylepšiť. Fanúšikovia hollywoodskej hviezdy sa netaja tým, že sú sklamaní a znechutení.

Chce byť večne mladá! Botoxové injekcie idú v Hollywoode celkom na dračku a plastickí chirurgovia sa na nedostatok práce rozhodne nemôžu sťažovať. Celebrity totiž v boji so starobou neváhajú opakovane podstupovať rôzne vylepšenia. Výnimkou nie je ani herečka Demi Moore, ktorá sa pravdepodobne dala takto omladiť aj pred nedávnym fotením.

Na  záberoch z aktuálneho magazínu Harper´s Bazaar totiž tvár bývalej manželky Brucea Willisa a naposledy Ashtona Kutchera vyzerá akosi neprirodzene, bez jedinej vrásky a trochu opuchnuto. Na atraktivite jej veľmi nepridal ani účes a líčenie, vďaka ktorému tmavovláska pripomína Morticiu z rodiny Addamsovcov.

„Kedysi bola jednou z najkrajších herečiek, dnes je preplastikovaná. Je to škoda, že tak talentovaná osoba v dôsledku neistoty a nedostatku sebavedomia urobí zo seba toto,” vyjadril sa na margo fotografie jeden z čitateľov portálu toofab.com. „Vyzerá hnusne. Ako bosorka. Ten účes jej vôbec nesvedčí a robí ju oveľa staršou. A ozaj, vyzerá ako Morticia Addams, čo ale zrejme nebolo v pláne,” nešetril kritikou ďalší z nich.

Demi má za sebou pomerne náročné obdobie. Po rozvode s výrazne mladším Ashtonom Kutcherom sa stiahla do úzadia a vyhýbala sa aj spoločenským podujatiam. Na spomínané fotenie sa nechala nahovoriť, aby podporila svojho kamaráta, floristu Erica Buterbaugha. Okrem nej sa na záberoch objavili aj herečka Gwyneth Paltrow a speváčka Nicole Richie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu