Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečku strápnili prasknuté šaty, šesťdesiatnika nečakane vycmúľal kolega!

Hayley Atwell počas večera praskli šaty. Moderátor Stephen Fry dostal bozk, ktorý nečakal. Zobraziť galériu (14)
Hayley Atwell počas večera praskli šaty. Moderátor Stephen Fry dostal bozk, ktorý nečakal.

LONDÝN – Nečakané situácie! Počas uplynulého víkendu sa odovzdávali nielen hudobné ceny Grammy, ale aj britské filmové a televízne ocenenia BAFTAs. Na nich sa v úlohe moderátora predstavil zabávač Stephen Fry (57), ktorého herec Cuba Gooding Jr. (47) zaskočil šťavnatým bozkom na ústa. Vykoľajená bola aj ich kolegyňa Hayley Atwell (32). Na červenom koberci si totiž vyrobila nepríjemný trapas.

Chcela zažiariť, no stal sa opak! Herečka Hayley Atwell si na slávnostné odovzdávanie cien obliekla rafinovane strihané šaty, ktoré zvýraznili jej obliny. Nebyť nemilého trapasu, všetci by tak v súvislosti s ňou hovorili len o poodhalených prsiach. Tmavovláska si ale oveľa viac pozornosti vyslúžila vďaka tomu, že na nej počas večera odev praskol. So vzniknutou dierou, ktorú nešlo prehliadnuť, sa dokonca musela postaviť aj na pódium.

Hayley bola jednou z hviezd, ktoré oznamovali výsledky prestížnych filmových a televíznych ocenení. Mimo iných mal túto úlohu aj herec Cuba Gooding Jr., ktorý prítomných dobre pobavil. Na mušku si vzal moderátora podujatia Stephena Frya. Ten počas večera dostal na obe líca bozky od Edwarda Nortona a Michaela Keatona.

Práve tento moment komentoval Cuba Gooding Jr. skôr, než oznámil výsledok jednej z kategórii. „Vieš, ako veľmi ma ranilo to, že si si na bozk nevybral mňa?” poznamenal herec smerom k moderátorovi. Ten pohotovo pribehol k umelcovi s nastavaným lícom, no zostal poriadne prekvapený. Cuba ho totiž pobozkal rovno na ústa. Stephen bol síce zaskočený, no nešlo o jeho prvý bozk s osobou rovnakého pohlavia. Komik je totiž homosexuál a len nedávno sa oženil so svojim 27-ročným priateľom. 

VIDEO: Cuba Gooding Jr. zaskočil Stephena Frya, keď ho nečakane pobozkal.

Cuba Gooding Jr. a Stephen Fry

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu