Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bývalá moderátorka Novy prežila ťažkú nehodu: Jej mama stále bojuje o život!

Jana Adámková
Jana Adámková (Zdroj: profimedia.sk)

VESELÍ NAD LUŽICÍ - Pri českej obci Horusice, neďaleko Veselí nad Lužicí na obchvate sa vo štvrtok o štvrť na osem stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej utrpela zranenia bývalá moderátorka televízie Nova Jana Adámková (42).

Moderátorka len o chlp unikla smrti pri štvrtkovej dopravnej nehode, pri ktorej si kompletne rozdrtila koleno. V aute však nesedela sama, smerom na České Budějovice ju sprevádzala jej mama, ktorá teraz leží na áre s vážnymi zraneniami.

"Nie sme v poriadku. Mamička je na áre, takže niekoľko vážnych zranení, ale to by som nechcela rozoberať," vyjadrila sa deň po nehode pre Blesk.cz. Podľa slov moderátorky vina nebola na neje strane, opel vínovej farby im vletel do protismeru a došlo k stretu. Mladá žena, ktorá opel šoférovala, utrpela stredne ťažké zranenia.

Adámková mala so svojou striebornou oktáviou namierené na charitatívnu akciu pre deti, kam však kvôli nehode nedošla, sanitka ich okamžite previezla do českobudejovickej nemocnice. Auto bolo zdemolované natoľko, že moderátorku museli z voza vystrihnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu