Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Divná tvár krásnej speváčky: Preboha, je to vôbec ona?!

Anastacia vyzerá na aktuálnych záberoch akosi čudne. Zobraziť galériu (6)
Anastacia vyzerá na aktuálnych záberoch akosi čudne.

PADOVA – Napichaná tvár, čudné grimasy! Speváčka Anastacia (46) sa nikdy netajila tým, že jej mladistvý vzhľad je výsledkom skrášľujúcich zákrokov. Blondínka ale najnovšie prekvapuje aj perami, ktoré vyzerajú akosi plnšie. Navyše, keď sa umelkyňa divne zatvári, vyzerá ako úplne iná žena.

Vrásky ju desia! Starnutie je nočnou morou pre nejednu ženu. V súčasnosti je ale k dispozícii množstvo prostriedkov, ktoré môžu využiť pre to, aby si zachovali mladistvejší vzhľad. Botoxové injekcie si pochvaľuje aj obľúbená speváčka Anastacia. „Verím im a myslím si, že sú skvelé. Moja pleť nikdy nebola taká hladká,” povedala v jednom z rozhovorov blondínka.

Na najnovších záberoch však speváčka chvíľkami pôsobí, akoby to tentokrát s vyhladzujúcou látkou prehnala. V súvislosti s tým sa tiež vynárajú špekulácie, že si dala vylepšiť i pery. Svoj podiel na tom majú aj fotografie z nedávneho koncertu v talianskej Padove, kde strúhala Anastacia jednu grimasu za druhou.

Blondínka sa k plastickej chirurgii nikdy nestavala odmietavo. „Keď prídete na kliniku a zistíte, čo všetko s vami vedia urobiť, ihneď nadobudnete pocit, že to potrebujete. Myslím, že to môže byť návykové,” komentovala svoj vzťah k vylepšeniam Anastacia. „Nerobíme to pre nás, ale kvôli mužom. To pre nich chceme zostať mladé a atraktívne,” dodala.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu