Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V šoubiznise bolo prázdno: Prečo sa to na klinike hemžilo celebritami ako pri odovzdávání cien?

V šoubiznise bolo prázdno: Prečo sa to na klinike hemžilo celebritami ako pri odovzdávání cien? Zobraziť galériu (6)
V šoubiznise bolo prázdno: Prečo sa to na klinike hemžilo celebritami ako pri odovzdávání cien? (Zdroj: PR)

Šoubiz zíval 13.novembra úplnou prázdnotou. Všetky známé osobnosti sa stretli na jednom mieste. Pobočka najobľúbenejšej kliniky estetickej medicíny a plastickej chirurgie slovenských a českých celebrít, kam si chodia pre večnú mladosť a štíhlu postavu, oslavovala 5.narodeniny.

V šoubiznise bolo prázdno:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Slavní na klinike krásy

Lucka Bílá, Simona Krainová s Karlom Vágnerom, AlicaBendová, Dáda Patrasová s Felixom Slováčkom, Iva Kubelková, Marta a Martina Jandové, Martin Maxa, Tereza Kerndlová, Daniela Šinkorová, Veronika Freimanová, Miroslav Šimúnek, Osmany Laffita, Jana Bobošíková a mnoho dalších. To je iba skrátený zoznam tých, ktorí saobjavili na oslave 5.narodenín Kliniky YES VISAGE. Táto estetická klinika je nielen najobľúbenejšou klinikou medzi známými osobnosťami, ale získala si dôveru medzi ľuďmi všeobecne a je so svojimi pobočkami v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave najväčšou klinikou estetickej medicíny a plastickej chirurgie u nás.Niekto si sem chodí na prevenciu zdravia ako Marta Jandová, iní zase pre krásu.

 

Viac o klinikách YesVisage na www.yesvisage.sk

V šoubiznise bolo prázdno:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

 Kto sa priznal k botoxu?

Prítomní novinári bez ostychu pátrali po tom, čo si kto nechal upraviť a čokto tají. „Neviem, či to nazývať úpravou tváre, ale nie je tajomstvom, že mám za sebou botox a plazmalifting. Tam sme začali a na teraz aj skončili,“ priznává s úsmevom na konkrétnu otázku topmodelka Simona Krainová. Omladenie vlastnou krvou, presnejšie plazmou, sa zdá byť na Klinike YesVisage veľmi populárne, pretože o ňom básnili taktiež herečka Alica Bendová alebonapríklad krásna moderátorka Iva Kubelková, ktorá slávnostným večerom sprevádzala. Estetickú dermatológiu kliniky s lekárkou MUDr. Barborou Brezovou si pochvaľovali aj ďalšie známe osobnosti jako napríklad Veronika Freimanová či Dagmar Patrasová.

 

Viac o estetických zákrokoch na www.yesvisage.sk

V šoubiznise bolo prázdno:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

 Kto netajil liposukciu?

Novinári sa nechceli uspokojiť s diplomatickými odpoveďami zúčastnených a vypytovali sa ďalej. Konkrétne liposukcia bola ďalšou z otázok na telo. Nie je tajomstvom, že klinika je veľmi žiadanou práve kvôli najmodernejšej liposukcii SlimLipo, ktorá je v súčasnosti najpopulárnejšia. Simona Krainová šeptom priznala, že už túto liposukciu otestovala na svojej sestre aj známych a aj sama už po nejtajne pokukuje. Hrdinskejší tak stále zostávajú skôr muži. Liposukciou SlimLiposa netají napríklad Michal David alebo Peter Kotvald. Martin Maxa zase na večierku priznal chirurgický zákrok na svojich viečkach a nejaký ten botox proti poteniu. Aj Felix Slováček priznal, že už bol na konzultáciach u špecialistov kliniky.

 

Viac o zákrokochplastickej chirurgie na www.yesvisage.sk

V šoubiznise bolo prázdno:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Lekár odhalil tajomstvo kliniky.

„Našim klientom poskytujeme komplexnú kvalifikovanú starostlivosť od prvých úprav, ktoré stačí riešiť iba neinvazívne, cez miniinvazívne zákroky dermatológa či moderné lasery až po zákroky vyžadujúce skúseného plastického chirurga. U všetkých typov služieb je samozrejmosťou rovnaká kvalita a nadštandardná starostlivosť podľa individuálnych potrieb klienta s dôrazom na bezpečnosť a šetrnosť. Nech už sa jedná o úpravu poprsia, výplne vrások, aplikáciu botulotoxínu či moderný facelift, na Klinike YesVisage vždy dbáme nato, aby všetky zmeny pôsobili veľmi prirodzeným dojmom a bez akýchkoľvek znakov výkonu lekára,“ vysvetľuje úspech kliniky lekár MUDr. Martin Paciorek.“

 

Viac o klinikách YesVisage na www.yesvisage.sk

V šoubiznise bolo prázdno:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Tip na Vianoce

Premýšľate aké vybrať darčeky k Vianociam pre mamičku, kamarátku alebo kolegyňu? Alebo rozmýšľate čo pre seba od manžela či priateľa? Nechcete už tento rok dávať alebo nachádzať pod stromčekom kozmetický balíček, který sa dá zakúpiť v každom supermarkete? Krásu a zdravie vo forme darčekového poukazu na akúkoľvek službu ocení každá žena. Doprajte sebe či obdarovanej rovnakú starostlivosť, ako má napríklad Simona Krainová, Lucka Bíla alebo Iva Kubelková. Naviac k darčekovým poukazom ponúka Klinika YesVisage vianočný BONUS až 400 EUR ZDARMA. Bonusový poukaz môžete využiť pre seba alebo opäť ako darček pre niekoho z blízkých.

 

Viac o vianočných tipoch na www.yesvisage.sk

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu