Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brazílska sexbomba na pláži úplne nahá: Ukázala bujné vnady aj upravený rozkrok!

Renata Frisson odhodila zábrany a do morských vĺn sa vrhla úplne nahá. Zobraziť galériu (5)
Renata Frisson odhodila zábrany a do morských vĺn sa vrhla úplne nahá. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Odhaľovanie tela má v náplní práce! Hoci fanúšikovia si jej krivky môžu vyobzerať najmä počas brazílskeho karnevalu, Renata Frisson nepohrdne erotikou ani počas zvyšku roka. Stačí, aby zamierila na pobrežie a všetko oblečenie razom putuje dole. Necudná umelkyňa vystavila na obdiv všetky svoje intímne partie.

V Evinom rúchu sa očividne cíti úplne najlepšie! Brazílske ženy sú vo svete známe nielen svojou krásou, ale tiež poriadnou dávku temperamentu a sexepílu. To všetko v kombinácii s rytmickým natriasaním tela v štýle samby každoročne predvádzajú v rámci tradičného karnevalu, ktorý je ich národným sviatkom. Jedna z jeho hlavných hviezd však priveľa oblečenia nepotrebuje ani v prípade, ak sa ide vykúpať do mora. Pozrite, ako Renata Frisson vo štvrtok vyvádzala na prvej nudapláži sprístupnenej v metropole Rio de Janeiro.

Brunetka sa síce pýši štíhlym driekom, no jej figúra má výrazný tvar presýpacích hodín. Po pláži tak pobehovala s kyprými prednosťami a objemnejším pozadím. Pred objektívmi paparazzov pritom nezostala chránená ani jej starostlivo vydepilovaná intímna oblasť medzi nohami.

Zaujímavosťou je, že juhoamerická sexica sa okrem tanca živí aj spevom, no vystupuje pod umeleckým menom. V skutočnosti sa totiž volá Cristina Célia Antunes Batista a podľa niektorých zdrojov má len 24 rokov. Treba ale podotknúť, že zovňajškom ani hlasovou výbavou sviežu dvadsiatku vonkoncom nepripomína. Pozrite si šteklivé video z karnevalu ako dôkaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu