Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska z 90. rokov: Telo ako tínedžerka... Za tvár sa hanbí?!

Elle Macpherson Zobraziť galériu (17)
Elle Macpherson

LOS ANGELES - Kedysi mala prezývku Telo. A tú si zaslúži Elle MacPherson aj dnes, keď oslavuje už 54 rokov. Zaujímavé však je, že kým telo vystavuje na obdiv, tvár si väčšinou skrýva.

Elle MacPherson začala svoju kariéru v 80. rokoch a ku koncu dekády už mala prezývku The Body (Telo). V 90. rokoch spolu s ďalšími kráskami dostala prívlastok supermodelka. Spolu s Lindou Evangelistou, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helenou Christensen a Claudiou Schiffer tvorila takzvanú „Úžasnú sedmičku”. Boli tak označené vďaka tomu, že stačilo krstné meno a veľké množstvo ľudí okamžite vedelo, o kom je reč. Tieto dámy sú legendami moderného modelingu. 

Kráska z 90. rokov:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Instagram EM)

Aj dnes by Elle mohla svojou postavou konkurovať oveľa mladším ročníkom. Z jej fotografií na instagrame je jasné, že sa stále udržiava vo forme a svojím telom sa aj rada pochváli. Hoci má už po päťdesiatke, o rôzne plavkové zábery či fotky v bielizni na jej profile naozaj nie je núdza. 

Trochu zvláštne ale je, že väčšinou si blondínka zakrýva tvár – schováva ju vďaka okuliarom, klobúku či vlasom. Zvyčajne ju odhaľuje len na reklamných záberoch alebo s perfektným líčením. No na tých pár záberoch zo súkromia, kde si ju neskrýva, vidno, že hanbiť sa nemá za čo. Má už síce svoj vek, ale zatiaľ starne s gráciou. Žeby sa len nevedela vyrovnať s tým, že kým jej telo vyzerá na tínedžerský vek, tvár prezrádza ten skutočný?! 

Kráska z 90. rokov:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Instagram EM)

Kráska z 90. rokov:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Instagram EM)

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu