Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezdna jaternica sa narvala do úzkeho korzetu a sukne: Hej, nie je ti to malé?!

Kim Kardashian sa napchala do outfitu, ktorý jej príliš nesedel. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian sa napchala do outfitu, ktorý jej príliš nesedel.

NEW YORK – Div to na nej neprasklo! Kim Kardashian (34), ktorá spoločne so svojou famíliou hviezdi vo vlastnej reality šou, to s voľbou outfitu občas prepískne. Príkladom môže byť kreácia, v ktorej vyrazila do spoločnosti uprostred týždňa. Tmavovláska naprataná v malom korzete a vypasovanej sukni totiž pripomínala jaternicu.

Keď sa spomenie meno Kim Kardashian, hádam každý si vybaví jej XXL zadok. Ten je totiž pre tmavovlásku poznávacím znamením. Hviezdička z reality šou svoju zadnicu hrdo pretŕča pri každej možnej príležitosti. Inak tomu nebolo ani v stredu večer, keď sa objavila v uliciach New Yorku.

Kim zavítala do spoločnosti v hnedej lesklej sukni, ktorá by vynikla skôr na štíhlej postave. V prípade kyprej krásky to bol skôr krok vedľa. Materiál a svetlá farba totiž zvýraznili každý nedostatok.

O nič lepšie však nedopadla ani voľba vŕšku. Karadsihanka narvala svoje bujné prsia do korzetu, ktorý bol očividne o pár čísel menší. Okoloidúci sa zrejme pri pohľade na ňu divili, ako môže v tomto outfite dýchať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu