Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z mexickej kráľovnej krásy rafinovaná tehuľka: Fíha, niečo pod čipkou chýba!

Alejandra Espinoza vystavila tehotenské bruško v priehľadných šatách, v ktorých vyrazila naostro. Zobraziť galériu (9)
Alejandra Espinoza vystavila tehotenské bruško v priehľadných šatách, v ktorých vyrazila naostro. (Zdroj: Facebook)

LAS VEGAS – Tehotenstvo nie je choroba! Týmto heslom sa očividne riadi aj mexická kráľovná krásy z roku 2007, ktorá nosí pod srdcom svojho prvého potomka. Alejandra Espinoza (27) napriek rastúcemu brušku odvážne róby zo šatníka odložiť nemieni. Práve naopak, na červenom koberci provokovala bez jediného kúska spodnej bielizne.

Ohúriť dokáže za každých okolností! Hoci niektoré celebrity si v počas tehotenstva užívajú súkromie, Alejandra Espinoza naďalej vymetá jedno spoločenské podujatie za druhým. Tento týždeň preto neváhala a vyrazila na odovzdávanie prestížnych cien Grammy, ktoré si medzi sebou rozdelili krásavice z Latinskej Ameriky. Oslnivá Mexičanka tak medzi nimi, prirodzene, nemohla chýbať a už vopred si zabezpečila všetku pozornosť médií. Spodnú bielizeň totiž nechala doma.

Alejandra siahla po provokatívnom modeli s odhaleným chrbtom, ktorý dokonale obopínal jej tvary budúcej mamičky. V prednej časti sa dokonca nachádzal rázporok, vďaka ktorému svetlo sveta uzreli výstavné nohy. Pútačom pohľadov sa však tentoraz stala modrá čipka, pod ktorou presvitala nahá pokožka. Modelka a tvár televíznej obrazovky sa totiž vykašľala na podprsenku aj nohavičky. Medzi smotánku zavítala naostro.

Keďže Alejandra patrí medzi mimoriadne štíhle celebrity, správu o tehotenstve sa dozvedela pomerne neskoro. „Táto fotka je zo 14. týždňa, kedy mi po prvý raz oznámili, že budem mať dieťa! Odišli sme od doktora a nadšení sme nakupovali výbavičku. Potom nám povedali, že došlo k omylu, ale ja som vedela, že nie. Vedela som, že budem mamou chlapčeka, ktorý musí zostať v mojom brušku. Neviem sa dočkať marca, kedy ho uvidím, ovoniam, vybozkávam, objímem a budem ho neustále chrániť,“ podelila sa kráľovná krásy o svoje pocity aj o informáciu o pohlaví prvej ratolesti. Podľa výrazu jej tváre je zrejmé, že všetko prebieha hladko a prominentná tehuľka sa na pôrod už teraz veľmi teší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu