Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalá snúbenica Charlieho Sheena: Namiesto svadby takmer smrť. Predávkovala sa!

Charlie Sheen a Brett Rossi Zobraziť galériu (10)
Charlie Sheen a Brett Rossi (Zdroj: SITA, Facebook)

NEW YORK - Scottine Ross, bývalá snúbenica amerického herca Charlieho Sheena, sa cez víkend predávkovala bližšie nešpecifikovanou drogou.

Dvadsaťpäťročnú niekdajšiu pornoherečku našla v bezvedomí jej nemenovaná priateľka, ktorá následne zavolala sanitku. Ross, ktorá je známa tiež pod pseudonymom Brett Rossi, previezli do Cedars-Sinai Medical Center v Los Angeles. Jej stav je stabilizovaný.

Hercov hovorca Jeff Ballard pre magazín People uviedol, že Sheen o predávkovaní sa svojej exsnúbenice vie. "Charlie a Scotty spolu komunikujú. Stále ju má veľmi rád a želá jej len to najlepšie," vyhlásil.

Štyridsaťdeväťročný Sheen začal s Ross chodiť vlani v novembri. Vo februári sa potom zasnúbili na Havajských ostrovoch, pričom svadba sa mala konať koncom tohto roka. Minulý mesiac však herec zásnuby zrušil s tým, že sa chce viac venovať svojim deťom. Herec bol v minulosti ženatý už trikrát, jeho manželkami boli Donna Peele, Denise Richards a Brooke Mueller. S Richards aj Mueller splodil po dve deti, okrem toho má aj dcéru s bývalou priateľkou Paulou Profit. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu