Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nepríjemný štart roka pre Joeyho z Priateľov: Rozchod po 8 rokoch!

Matt LeBlanc a Andrea Anders Zobraziť galériu (5)
Matt LeBlanc a Andrea Anders (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Matt LeBlanc sa po ôsmich rokoch rozišiel s priateľkou, herečkou Andreou Anders. Pre magazín Us Weekly to potvrdil hovorca 47-ročného rodáka z Massachusetts s tým, že dvojica sa rozhodla ukončiť vzťah už pred nejakým časom.

Naposledy ich videli spolu na verejnosti v auguste na udeľovaní cien Emmy. LeBlanc a Anders tvorili pár od roku 2006, keď sa herec po troch rokoch manželstva rozišiel a následne aj rozviedol s bývalou modelkou Melissou McKnight, s ktorou má dcéru Marinu.

Matt LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 - 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006). Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). Získal tiež šesť nominácií na televízne ceny Primetime Emmy - tri za Priateľov a tri za Epizódy. Zahral si aj vo filmoch Stratení vo vesmíre (1998), Charlieho anjeli (2000), Komando v sukniach (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) či Lovesick (2014). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu