Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Režisér Zdeněk Troška bol online

Zdeněk Troška bol online. Zobraziť galériu (8)
Zdeněk Troška bol online. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Zdeněk Troška má na svojom konte hneď niekoľko úspešných filmov. Veď na celkom Česku a Slovensku sa azda nenájde nikto, kto by nepoznal kultovú trilógiu Slunce, seno... či nezabudnuteľné Kameňáky. Málokto však vie, že režisér je aj veľmi dobrým kuchárom. A v týchto dňoch mu vychádza nová kniha o varení s názvom Nebe v hubě 2. Ak ste chceli o novinke vedieť viac, mohli ste sa na to opýtať priamo autora. Filmár odpovedal v topkách na vaše zvedavé otázky.

Zdeněk Troška sa podpísal pod také filmové hity ako Slunce seno, Z pekla štěstí, Princezna ze mlejna, Bota jménem Melichar, sériu Kameňák a najnovšie aj Babovřesky, ktoré si v pondelok mohli Slováci pozrieť aj na Markíze. Tretie pokračovanie tejto komédie sa už čoskoro objaví aj v našich kinách. No a práve v tomto období známemu režisérovi vychádza aj nová kniha o varení.

Dielo s názvom Nebe v hubě 2 s podtitulom Čertův švagr je pokračovaním knihy Nebe v hubě aneb chrocht, chrocht..., ktorá vyšla pred dlhými ôsmymi rokmi. Nová zbierka obsahuje recepty, ktoré sú predovšetkým jednoduché, rýchle, lacné a chutné. „Vedieť uvariť je predsa čosi úžasné. A keď sa chce, čas sa na to vždy nájde. Urobiť si totiž čas na prípravu dobrého jedla a jeho naservírovanie je polovicou životnej radosti a pohody,“ povedal na margo svojej záľuby Zdeněk Troška. 

Ak vás zaujíma o knižnej novinke alebo o profesionálnom či súkromnom živote známeho režiséra viac, prešítajte si náš online rozhovor.

Novinku Zdeňka Trošku s názvom Nebe v hubě 2 nájdete v internetovom obchode ipark.sk>>

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.01.2015 12:00 - otázka od adolf
Dobrý deň,pán Troška ste veľmi simpatický režisér aj keď ma babovresky nejako extra nebavili ale mohli by ste naočiť najakú rozprávku lebo to vám ide najkrasnejšia hádank,z pekla štestí ma veľmi bavili!a chcel by som sa ešte spýtať či nebudete pracovať na jekaom projekte zo slovenskými hercami dakujem nech sa vám v živote darí
Dobrý deň, ako som už napísal, chytáme rozprávku v česko-slovenskej koprodukcii, a určite sa v nej objavia slovenskí herci, ktorých mám veľmi rád. Veľmi pekne Vám ďakujem za zaujímavé otázky a želám Vám všetkým všetko dobré.
14.01.2015 11:58 - otázka od ajam
Dobrý deň, kdesi som čítala , že trilogia slunce seno, I. diel ste natočili ako prostest proti zbytočne predraženým filmom s minimálným rozpočtom, je to pravda? aký máte názor na angažovanie zahraničných hviezd v niektorých filmoch s ôadekvátným"honorárom?
Slnce seno vzniklo ako protest proti draho kupovaným zahraničným komédiám, taliansky film Cukr, med a feferonka. Vravel som, že také somariny môžeme natočiť aj u nás a za oveľa menej peňazí, než stojí ich kúpa. Obsadzovanie zahraničných hviezd nie je mojím snom, myslím, že u nás, teda v Čechách a na Slovensku, máme dosť kvalitných, ak nie kvalitnejších hercov a herečiek, ktorí ale nie sú natoľko bulvárne medializovaní ako tí zahraniční.
14.01.2015 11:56 - otázka od Peter
Dobry den, mrzia ma tie hlupe a priserne komenty zopar ludi, unudene sediacich v praci, ich cielom je nenavidiet a ohovarat, co uz... Vase filmy bavia ludi uz dlhe roky. Ake filmy bavia vas? Teda apson jeden nejaky, co ste si povedali, ze vau, fakt sa mi pacil? 2 otazka, aku hudbu pocuvate najcastejsie? a uplne posledna :) Kedze tocit filmy vas urcite bavi :), fotografujete? A ak ano co najradsej? Ci len tak s fotakom po meste a co sa najde. Dakujem
Je dobre, že vzniká celá škála filmov, a každý si môže vybrať podľa svojej nálady. Kritiky nečítam, teda som úplne v pokoji. Už som spomínal Eštébáka a Hanekeho Lásku, potešil som sa filmom Brat slnko, sestra luna na STV2 na Vianoce. hudbu počúvam klasickú, od Bacha až po Prokofjeva.
14.01.2015 11:53 - otázka od Jakub Nedoba
Dobrý deň. Už viackrát ste sa v podobných online rozhovoroch vyjadrili, že nemáte snahu nakrúcať filmy pre náročné publikum či kritikov, v tomto sa vás zastal aj Jan Kraus a ja tomu rozumiem. Ale ktorý film od iného režiséra (nemusí byť len český, ale pokojne aj svetový) sa vám v posledných rokoch najviac páčil? Resp. sledujete tvorbu iných režisérov?
Samozrejme, že sledujem práce svojich kolegov, v poslednom filme sa mi veľmi páčil film pána režiséra Nvotu Eštébák a film, ktorý ma úplne dostal, bol Hanekeho film Láska.
14.01.2015 11:51 - otázka od viki
Pozdravuji, pane Zdeňku., zajímalo by mě, možná, náhodou budete účasten, jako spisovatel, autor, tom-to, zanedlouho konaném., pražském Veletrhu Knih, roku - 2015, kde pak by jste mohl představit, jako spisovatel, ty-to, nejnovější napsané., knihy: Nebe v hubě 2, aneb Čertův švagr a Nebe v hubě, aneb chrocht, chrocht, mnohokráte děkuji za zodpovězení
Knihy budem podpisovať v Luxoru na Václavském náměstí 22.januára od 17.00. Teraz ešte neviem, či v máji, keď bude Knižný veľtrh, nebudem nakrúcať.
14.01.2015 11:50 - otázka od Milan Rolinec
Slovenský turista pri návšteve Drážďan sa prebudí v obdoby roku 1942 v nacistickom Ne- mecku, niekoľko dni pred útokom na ZSSR. V zhľadom na svoj vzhľad oblečenie budé za- držaný nac. políciou .Pri vyšetrovaní s hrôzou zisti ,že sa vlastne presunul včase do obdobia nacistického Nemecka.. Pri vyšetrovaní sa zaujíma o dátum náhodou podotkne, že o týžden začne barbarosa. Vyšetrovatel nechápe význam jeho slov.výsluch si necha na ráno.Uvedený vyšetrovatel rod. príslušnik vysokého nac.pohlavára na spoločnej večery podotkne,že zadr- žali čudné indivídum ktorá trepala čosi o akejsi barbarose ktorá ma začať otýžden. Nac. pohlavár okamžite spozornie preto ,že barbarosa je vysoko utajovaná akcia útoku na ZSSR. Okamžite koná až bude uvedený turista prevedený priamo k naj. vedeniu Nmecka do Ber- lina . Nakoniec sa stretne s A Hitlerom. Ktoreho postupne presvedči o tom ,že vlastne pochádza zbudúcnosti Postupne mu predvedie veci ktore mu boli zadržané ,ktoré nacisti Nevedeli pochopiť atď...... Nemate záujeem pán režiser o túto tému
Vážený pán, je to určite zaujímavý, ale myslím, že na podobnú tému už bolo zopár vecí nakrútených, napr. Zítra ráno vstanu a opařím se čajem...
14.01.2015 11:47 - otázka od jana
Dobry den p. Troska mozno trufala otazka. Chcela by som si zahrat vo Vasom filme. Ake mam moznosti?
Dobrý deň, v chystanom filme je malé obsadenie. Snáď na budúce, sledujte internet a médiá, či budeme robiť nejaké konkurzy.
14.01.2015 11:46 - otázka od ivan
Zdendo, nemohol by si natočiť niečo ako bol prvý diel slnko seno...? Také niečo prirodzené, žiadne drahé čačky, veď ty si mi v Kameňákovi Laufera doslova sprotivil. Niečo zo života a strastí obyčajných ľudí... Prečo je napr film na Samote u lesa tak super? Lebo v nňom nie je umelina, len normálna a často aj pokazená ľudskosť. To isté platí pre naj komédie cz filmu...
Ivan, všetky filmy nemôžu byť rovnaké. Jeden sa podarí tak, a páči sa jedným ľuďom, druhý sa podarí onak, a páči sa tým druhým. Koľko ľudí, toľko chutí. A je iba na Tebe, čo si podľa svojho gusta vyberieš. Ja hovorím, že podľa svojho rozpoloženia si napr. v pondelok pozriem film s Burianom, v utorok Beethowena, v stredu plyn...
14.01.2015 11:42 - otázka od luboo
Pozdravujem Vas pan Troska. Chcel by som sa opytat, ci neviete, ako sa ma herecka, ktora hrala Konopnikovou v Slunce seno? Vsetko dobre a vela zdravia a usmevu...
Pani Pilátová je neherečka, ktorá v máji oslávi 94 rokov. Je stále veľmi čiperná, ale v týchto dňoch ochorela. Ale verím, že sa z toho dostane, ako vždy.
14.01.2015 11:41 - otázka od viki
krásné odpoledne, pane Troška., Chtěl bych se Vás zeptat, jest-li pak mohl by jste potvrdit, nebo vyvrátit, prý rád by jste natočil, jako režisér, scenarista, ty-to se na(d)cházejicí., Seriály: Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka, které by vznikly., podle bestsellervých knih - příhod žáků Kopyta a Mňouka, žel bohužel, z pera zesnulého, jako legendární spisovatele - pana Miloslava Švandrlíka, předem děkuji za odpověd
Áno, bol taký zámer, ale na koniec z toho zišlo, pretože dnešné deti sa správajú a žijú úplne inak, ako žiaci pána Švandrlíka z rokov 1963-4.
14.01.2015 11:40 - otázka od Monika
Dobrý deň,pán Troška. Ako človek ste mi veľmi sympatický,ale Vaše filmy (až na Slunce...) veľmi nemusím...máte nejakú teóriu,prečo je to tak?
Teóriu nie, ale praxe mám zo života až až.
14.01.2015 11:39 - otázka od Zuzana
Dobrý deň, srdečne Vás pozdravujem , želám do Nového roku veľa zdravia a pohody. Tešíme sa s rodinou na každý Váš film či rozprávku. / A to už nie sme deti/.
Dobrý deň, ďakujem a želám všetko krásne.
14.01.2015 11:39 - otázka od michal
Pekny den, po vzhliadnuti casti noveho slov. serialu Horná Dolná som z si myslel, ze serial rezirujete pretoze nesie silne znaky Vasho rezirovania. Lichoti alebo hneva Vas, ze Vas niekto kopci-fejkuje?
Som rád, že moje filmy, či už Slunce sená alebo Babovřesky zostávajú inšpiráciou pre seriály, u nás Horná Dolná, ktorý som nevidel, alebo u nás seriál Doktoři z Počátkú. Hlavná vec je, že sa ľudia bavia, smejú, pretože seriálov, kde stále rieši niečo vážne, kde je veľa mŕtvol a násilia, je už, podľa môjho názoru, viac než dosť. Preto som rád, keď sa divák môže pri televízii pobaviť a zasmiať.
14.01.2015 11:35 - otázka od Kosican
Ste si vedomy, ze robite ten najprizemnejsi humor pre najhlupejsich ludi alebo je to jednoducho vo vas?
Je to vo mne, pretože si nemyslím, že by bol národ hlúpy. Ale každý nemôže byť taký intelektuál ako Vy. Poradím Vám dobrú vec, moje filmy nepozerajte a budete mať šťastný život.
14.01.2015 11:31 - otázka od Zdeňka Šusteková
v první řade vám chci zaželat pěkný den. kde jste se naučil tak dobře vařiť?
Doma, pretože všetci v našej rodine boli, aj sú skvelí kuchári.
14.01.2015 11:30 - otázka od Kosican
Tie otrepane vtipy, ktore ste tak kostrbato naimplantoval do Kamenakov a Babovresiek, ste mali z internetu alebo z printovych medii?
To mi posielajú takí ľudia, ako ste vy, ktorí majú zmysel pre humor.
14.01.2015 11:30 - otázka od Anna Machálková
Nemám žiadne otázky, iba som Vám chcela, Pán Zdenek popriať všetko dobré, zároveň poďakovať za skvelé príbehy, ktoré patria do kategórie "furt sa to dá kukat". Vďaka za všetky "slnká", ktoré zostanú pre nás pamätníkov vždy spomienkou na všetkých tých skvelých ľudí - hercov- nehercov, ktorí nás rozosmievali. Nech sa Vám darí, cíťte sa dobre, aby ste mohli pokračovať v práci a my našli pohodu pri Vašich filmoch.
Ďakujem Vám veľmi pekne a aj ja Vám želám samú radosť a všetko dobré.
14.01.2015 11:27 - otázka od ella
Dobrý den pán Troška ,ja Vás chcem len pozdraviť v lete som Vás stretla na dovolenke v Chorvátsku a musím povedať že ste veeelmi milý,usmievavý a sympatický pán.Len tak dalej a pekný den.
Ďakujem, veľmi pekne. Želám krásne leto a krásne všetko.
14.01.2015 11:26 - otázka od Majka
Vážený pán režisér,chcem Vám len napísať a pozdraviť Vás. Vaše doterajšie filmy sú perfektné,rada si ich pozriem aj niekoľkokrát,oddýchnem si pri nich a Babovresky sú bombové!!! Prajem Vám všetko naj...
Ďakujem, potešili ste ma.
14.01.2015 11:26 - otázka od Mirek
Dobry den Zdenek, chcem si zahrat vo vasom filme. Fakt vas velmi obdivujem a mam velky zaujem, kam Vam mozem napisat?
Dobrý deň, pošlete svoju fotku a životopis na Fénix film, mailová adresa je info@fenixfilm.cz. Ďakujem.
14.01.2015 11:23 - otázka od Jozef
Pán režisér včera sme s manželkou videli v Trnave Babovřesky 3 a trošku nás zamrzelo, že ste nezostali po predstavení, pretože až potom by boli otázky! Musím však povedať že záver ako sa patrí - skutočne super. To proste treba vidieť. Po predstavení sme Vám iba chceli podať ruku a zeželať iba samé takéto oddychovky s vynikajúcou dávkou humoru. Želáme samé super nápady a snáď Vám tú ruku podáme na inej premiére.
Ďakujem veľmi pekne, ale museli sme odísť na uvedenie filmu v Bratislave, dúfam, že sa budúci rok pri premiére mojej novej komédie v Trnave stretneme, vyfotíme sa, podáme si ruky a dáme si aj bozk.
14.01.2015 11:22 - otázka od Jaro
Majstre , ako ste na tom s prípravou tradičných jedál ako Sucho, Safalatk či klobásky
Priznám sa, že tieto jedlá nepripravujem, je to koníček môjho brata, ja iba ochutnávam a radím, koľko korenia, kam pridať.
14.01.2015 11:20 - otázka od majkl
Dobry den pan Troska, vsetky filmy co robite su fajn, ale na Slunce Seno nema ziadny z nich. Nechystate sa spravit Slunce Seno po 25 rokoch? Chceme vediet ako by tam v Hosticich zili teraz ,,mladi,, Blazena, Jirka atd. Ci riadite sa heslom 3x a dost ako pri Babovreskoch? Vela uspechov prajem, nech sa Vam dari!
Slunce seno už je film pre pamätníkov, veľa ľudí už medzi nami nie je, aj ráz dediny a život v nej sa výrazne zmenil, takže žiadne pokračovanie nebude.
14.01.2015 11:19 - otázka od palo
Dobrý deň pán Troška Chcel by som sa spýtať ktorý z vašich filmov máte vy najradšej ???
Ten, ktorý práve chystám k nakrúcaniu.
14.01.2015 11:19 - otázka od Zdenek
Zdravím jedného z najlepšich československych režiserov a autorov kucharksych knih, s celou rodinou by nas zaujimalo či bude pokračovanie mega uspesnej komedie Doktor od jezera hrochu? Taktiez aka je vasa oblubena papanica? S pozdravom z Šarišskych Michalian
Bohužiaľ, pokračovanie nebude, aj keď sme napísali krásny scenár, o ktorom si myslím, že bol omnoho lepší než prvý film. A čo sa jedla týka, som nadšený všežravec, okrem kozieho syra a kože na mlieku, jem úplne všetko.
14.01.2015 11:18 - otázka od Ivoness
Mily pan Troska neviem ale ked som bola mladsia vase komedie ma nejak nebrali;)))ale musim uznat ze sa to zmenilo a nedavno ked som bola vo francuzsku tak som si pustila slunce seno a par facek a hned som citila lepsie skutocne to funguje;))Myslim ze to bude aj tym ze vy sam ste taky slnecny clovek;))Tiez som pocula ze vela hercov vas preto zboznuje a miluje!!;)))chcem si zahrat aj ja vo vasej nejakej komedii verte mi som hviezda prvej velkosti;))))))xoxo
Milá zlatá, viete koľko hviezd sa mi včera na premiérovom večere prihlásilo v Bratislave v kine? Mám plnú kapsu vizitiek.
14.01.2015 11:16 - otázka od viki
Pozdravuji, pane Troška., Rád bych se Vás zeptal, jaké pak, filmografické hledisko (zaují)máte, jako scenarista, autor, herec, filmař, režisér, které, filmografických pobídkách by se týkalo, před (ne)dávnem, bohužel se událo., že, ČeskoSlovenský film přišel - 300milionů korun českých, mnohokrát děkuji za odpověď
Mne je to jedno. Pretože ja som od štátu nikdy žiadne peniaze nedostal.
14.01.2015 11:15 - otázka od moni
Co vas bavi na vasej praci?
Všetko. Je to radosť a keď máte okolo seba fajn ľudí, je to priam šťastie.
14.01.2015 11:15 - otázka od Lubor
Keď už tu bol spomenutý bulvár - ako sa naň dívate? Nie je niekedy príliš otravný, vlezlý? Vieme, že neraz preháňa, bije do celebrít, ale potom už nemáme informácie ako komu zničil život, pokazil kariéru ap. Vám bulvár nejako ublížil?
Bulvár je strašná vec, mala by sa zákonom vymedziť hranica, kde ešte ide o bulvár a kde to hraničí s urážkou na cti a ponižovaním človeka. Ja bulváry nečítam a bohužiaľ sa proti nim v súčasnej dobe nedá nijako brániť.
14.01.2015 11:14 - otázka od Adriana
Včera som bola na premiére Babovresky 3, fakt vynikajúci film, dokonca lepší ako jednotka a dvojka (snád vás nenahnevám:-)). A veľmi ma zaujala aj tá kniha, čo ste krstili, Nebe v hube. Milujem takéto zážitkové kuchárky, ako tomu vravím. Recepty a k tomu príhody, zážitky...potom má človek zážitok aj zo samotnej knihy, z varenia. Pán Troška, je pravda, že milujete svetlo v chladničke a vie vám vylepšiť náladu?:-)
Áno, Nebe v hubě je kuchárska kniha so skvelými receptami a zároveň s veselými príhodami z nakrúcania a života, a o tom svetle v chladničke je to svätá pravda. Pretože na každé trápenie je nejaké dobré jedlo.
14.01.2015 11:13 - otázka od Paula
Milý pán Troška! Milujeme Vaš nádherné rozprávky, filmy, perfektné su Babovřesky.Páči sa nám prostrednie v ktorom natáčate. Nerozmýšľali ste na natášenie nejakej rozprávky alebo filmu aj tu na Slovensku. Je tu tiež prekrásne prostredie. Máme tu napr, aj Slovensku KANADU.Z tohoto prostredie pochádza môj manžel. Je to blízsko Modrého Kameňa- kde je hrad Modrý Kameň- najmenšie mestečko na Slovensku. Prajem Vám veľa zdravia, pohody,veľa inšpirácií na vaše nádherné filmi , či rozprávky. S pozdravom Paula Hrončeková - Zapletalová
Chystám novú rozprávku, sčasti budeme nakrúcať i vo Vysokých Tatrách. Slovensko je krásna zem a pre filmárov ako stvorená. Dúfam, že sa mi podarí tu natočiť i Čachtickú pani.
14.01.2015 11:11 - otázka od viki
krásné odpoledne, pane Troška., Chtěl jsem se Vás zeptat, jest-li pak, někdy jsi zavzpomínáte, jako scenarista, režisér, režisérsko/herecký kolega, už, bohužel scházejicího., jako s legendárního herce, a Zasloužilého umělce, a muzikanta, nebo, dlouhodobě působil, jako Principál - Divadla RB: pana Radoslava Brzobohatého, který, bohužel odešel., Do hereckého Nebe, předem děkuji za odpověd
Pam Brzobohatý bol môj dobrý kamarát, zlatý človek a spomínam naňho naozaj veľmi rád.
14.01.2015 11:10 - otázka od juli
Dobry den, pan Troska , ste 1 , vase filmy sa daju pozerat dokola a stale sa clovek nenudi. Vdaka
Ďakujem, potešili ste ma.
14.01.2015 11:10 - otázka od viki
krásný den, pane Troška., zajímalo by mne, jest-li pak, budoucí době chystáte, jako filmař, a režisér, a autor, a scenarista, to-to, nejnovejší se na(d)cházejicí., jako s Film: Doktor od Jezera hrochů - Dvojka, předem děkuji za zodpovězení
2ka bola pripravená, ale nezohnali sme financie. V najbližšej dobe budem točiť letnú komédiu a potom rozprávku.
14.01.2015 11:09 - otázka od viki
Dobré odpoledne, pane Troška., Chtěl bych se Vás zeptat, jak pak, konkrétněji vnímáte, jako filmař, režisér, scenarista, také, že se nacházejicí., jako s Filmografické úrovně – filmů, a seriálů, a komedií, a krimi a detektivek, a pohádek, a televizních filmů, a dramat, a scénářů, a námětů, předem děkuji za zodpovězení
Priznám sa, že televíziu skoro nepozerám, nesledujem seriály. Sledujem koncerty, teda Mezzo. Voľný čas, ktorého mám málo, venujem radšej čítaniu.
14.01.2015 11:08 - otázka od viki
krásné odpoledne, pane Troška., Rád bych se Vás zeptal, jak pak jste jsi prožil, jako režisér, před (ne)dávnem, bývalé konané., Vánoce, i svátky, i adventy, roku - 2014, mockrát děkuji za odpověď
V úplnom pokoji, priznám sa, že Vianoce nemám rád, a Silvester priamo neznášam, takže som dal na dvere ceduľku - Ježiškovi a spol.vstup zakázaný - veľa som čítal, počúval vážnu hudbu a spal.
14.01.2015 11:07 - otázka od viki
Pozdravuji, pane Troška., Chtěl jsem se Vás zeptat, (ně)které by jste jsi přál vyplnit., filmografické Sny, také, že pracujete, jako věhlasný - filmař, režisér, scenarista, těch-to se na(d)cházejicích., Jako s filmografických tvoreb: Filmů, a seriálů, a scenářů, a námětů, a pohádek, a komedií, mnohokráte děkuji za odpověd
Rád by som natočil prepis Nižňánskeho románu Čachtická pani, ktorý mám pripravený už mnoho rokov. A ešte veľa krásnych klasických rozprávok.
14.01.2015 11:06 - otázka od viki
Pozdravuji, pane Troška., Chtěl bych se Vás zeptat, jest-li pak, možná jsi přejete, jako režisér, a filmař, a scenarista, to-to, každoroční se přejicí., Novoroční předsevzetí, roku – 2015, když-li, už probýhá., i Nový rok – 2015, předem děkuji za odpověd
Ako každý človek si želám hlavne zdravie, fajn prácu a fajn ľudí okolo seba. To je podľa mňa definícia šťastia.
14.01.2015 11:05 - otázka od Tami
Dobrý deň :) chcela by som sa Vás spýtať či a ak áno tak kedy sa budete zdržiavať v Rožňave ? Ďalej by som sa Vás chcela spýtať kedy sa bude na slovensku vysielať kultová komédia Babovresky 2 ? Ďakujem Vám za vynikajúce komédie pretože ste jeden zo stá tisícov ľudí ktorí majú takýto humor
Dobrý deň, v Rožňave bohužiaľ nebudeme, dnes v Žiline, Trenčíne a v Nitre. Komédia Babovřesky 2 možno budú v TV na Veľkú noc, ale môžete si ju kúpiť na DVD.
14.01.2015 11:04 - otázka od Libuša
Práve som sa dozvedela, že budete online, pán Troška. Milujem vaše filmy, aj tie prvé, ktoré možno dnes vyznievajú inak, ale to je normálne. Napríklad Babovřesky sú úžasné. Ale zaujala ma tá knižka Nebe v hubě. O čom je? Čo tam nájdem? Len sondujem, či si ju mám kúpiť, lebo zaujala, ale viete ako je to dnes - každý už napíše knihu:-)
Ďakujem za sympatie. Nebe v hubě je kniha o varení, v podstate kuchárka, sú v nej recepty aj veselé príhody z môjho života aj z natáčania.
14.01.2015 11:03 - otázka od anabela
Pozdravujem Vás a chcem Vám len povedať, že tie Vaše komédie su super len tak ďalej. Prajem pekný deň :)
Ďakujeme veľmi pekne za "fandovstí" a priazeň.
14.01.2015 11:03 - otázka od Pavel
Dobrý deň pán Troška Poznám všetky Vaše filmy a rád si ich pozriem znova a znova pretože sú odľahčené, plné humoru a jednoduché v dnešnej uponáhľanej dobe. Chcem sa spýtať plánujete natočiť dalšie filmy z dedinského prostredia? Som zberateľ podpisov a ak by bolo možné zaslať foto s podpisom ĎAKUJEM. Prajem Vám pevné zdravie, veľa práce pri tvorbe tak fantastických filmov ktoré potešia oči ale aj dušu. S pozdravom Pavel
Ďakujeme za želanie, chystáme letnú komédiu z malého mesta, ktorá bude mať premiéru o rok. Podpisové karty nemám, skúste to cez môj fanklub.
14.01.2015 11:02 - otázka od kukajz
Dobrý deň, kedy sa môžeme tešiť na Babovřesky 3? Plánujete aj štvorku? Alebo preferujete 3x a dosť? Prajem veľa zdravia a dobrých a hlavne veselých nápadov!
Babovřesky 3 už včera vstúpili do kín, 4ka nebude, chystáme inú letnú komédiu. Ďakujem.
14.01.2015 11:01 - otázka od Veronika
Dobrý deň prajem,v prvom rade prajem Všetko dobré v novom roku!A v druhom rade Vám píšem preto že ako by som sa dostala k Vašej podpísanej podpisovej karte aj z venovaním kedže bývam mimo BA a adresu na verejnosť nechcem dávať či vy sa to dalo nejako vybaviť?nejaký email máte?Ďakujem vopred!
Dnes máte možnosť osobného stretnutia a fotenia v kine v Žiline, v Trenčíne a v Nitre. Dnes.
14.01.2015 11:00 - otázka od THE ROCK
Plánujete v najbližšej dobe spoluprácu s Danom Danglom.
Ešte nie je všetkým dňom koniec, určite sa možno niekedy na nejakom projekte stretneme.
14.01.2015 10:59 - otázka od martan
ahoj Zdenku, aky mas plat cca?:)
Dobrý deň, vážení a milí, som rád, že sa aspoň takto s vami môžem porozprávať, želám Vám príjemnú hodinku i celý rok 2015. Milý martan, o tom, aký mám plat si prečítajte v bulvároch, tam vedia všetko!

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu