Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Miliónová kráska už oslávila 40-tku: Z jej dokonalej postavy vám padne sánka!

Hilary Swank sa aj po štyridsiatke môže pochváliť závideniahodnou figúrou. Zobraziť galériu (10)
Hilary Swank sa aj po štyridsiatke môže pochváliť závideniahodnou figúrou. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Vyzerá senzačne! Hoci Hilary Swank vďaka jednej zo svojich životných úloh pripomínala viac drsného chlapca než jemnú krásku, po prekročení prahu štyridsiatky sa u nej akoby zastavil čas. Herečka pred pár dňami šantila na pláži, kde predvádzala telo tínedžerky. Niet pochýb, že do vrecka by schovala aj o polovicu mladšie kolegyne.

Láska k športu jej očividne ostala! Aj keď má Hilary Swank na konte množstvo úspešných snímok, mnohým divákom najviac utkvela v pamäti ako nezlomná boxerka Maggie Fitzgerald v dráme Million Dollar Baby. Rola jej priniesla nielen cennú sošku Oscara a Zlatý glóbus, ale aj náročné tréningy a vypracovanú figúru. Dnes sa už brunetka veľkým objemom svalstva pýšiť nemôže, no na relatívne čerstvú štyridsiatničku vyzerá priam fantasticky. Pozrite si zábery z pláže ako dôkaz.

Keďže v nedeľu vládlo v Malibu slnečné a teplé počasie, Hilary sa rozhodla pre rodinnú pohodu v spoločnosti partnera Laurenta Fleuryho a jeho dvoch ratolestí. Prominentná família však namiesto leňošenia vzala do ruky loptu a čas strávila vo štvorici aktívne. Niet sa teda čo čudovať, že Oscarová kráska v šortkách vystavila na obdiv vyformované nôžky aj ploché bruško. So svalnatým Fleurym už na prvý pohľad tvorí priam ukážkový párik.

Hilary síce vlastné deti zatiaľ nemá, no o to viac sa angažuje pri záchrane štvornohých chlpáčov. Aj v nedeľu okolo nej pobehoval domáci miláčik, ktorý je jej verným priateľom. „Už dlho pôsobím ako vyslankyňa pre adopciu zvierat. Tú obrovskú radosť, ktorú do života vnáša zviera z útulku, poznám z prvej ruky,“ nechala sa počuť na margo charitatívnych aktivít. Jednou z nich je moderovanie programu The Great American Dog-a-Thon, ktorý kanál Fox odvysiela práve na Vďakyvzdanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu