Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto hollywoodska hviezda nemá ani 50? Ukázala ruky ako zrobená starena!

Ktorá vychytená herečka má krátko pred päťdesiatkou ruky ako starena? Zobraziť galériu (13)
Ktorá vychytená herečka má krátko pred päťdesiatkou ruky ako starena? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Vek sa na nej lichotivo nepodpisuje! Zatiaľ čo mnohé áčkové celebrity zrejú a starnú do krásy, hlavná hrdinka kultového seriálu patrí k zaujímavým výnimkám. Pre príliš chudú postavu má totiž na tvári množstvo hlbokých vrások, kruhy pod očami a jej ruky akoby patrili o desaťročia staršej žene. Uhádnete, o ktorú slávnu herečku ide?

Príroda k nej príliš štedrá nebola! Hoci sa mnohé hollywoodske krásky snažia pôsobiť výrazne mladšie, než v skutočnosti sú, v prípade minimálne jednej z nich to neplatí. Vystúpené žily, vrásky, či dokonca zhrubnuté prsty a kĺby – to všetko už pred prahom päťdesiatky trápi Sarah Jessicu Parker. Brunetka však ako mladica už dlhšie nevyzerá ani v tvári. Pozrite si čerstvý záber ako dôkaz.

Paparazzi zachytili predstaviteľku Carrie zo seriálu Sex v meste tento týždeň, keď opúšťala svoj luxusný dom v New Yorku. Nejednu dámu v okolí by zaujala predovšetkým personalizovaná kabelka s herečkinými iniciálami, no v popredí tentoraz zostalo niečo celkom iné. Zachmúrená celebrita už opäť zanechávala dojem, akoby mala za sebou bezsennú noc. A jej zovňajšok nevylepšovala ani starecká ruka, ktorou si držala spomínanú kabelku.

Aj keď sa Sarah Jessica vo svete šoubiznisu zviditeľnila ako herečka, v súčasnosti sa zo všetkých síl snaží predávať vlastnú kolekciu topánok. Tú prvú uviedla vo februári, druhá dorazila na trh v auguste. Autorka pritom na propagáciu využíva všetky dostupné kanály vrátane Instagramu. „Toto som si vysnívala,“ napísala ku zrýchlenému videu, počas ktorého predviedla dlhý rad lodičiek na schodoch a chodníku pred svojím domom. Žeby marketing nefungoval tak, ako očakávala a vrhla sa na alternatívu improvizácie?

Mohlo by vás zaujať: Božská BB: Muži jej padali k nohám, aj tak sa chcela zabiť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu