Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Klame celý svet! Zostarnutá Carie zo Sexu v meste a jej brutálna retuš

Sarah Jessica Parker je na fotografiách v magazíne výrazne vyretušovaná. Zobraziť galériu (8)
Sarah Jessica Parker je na fotografiách v magazíne výrazne vyretušovaná.

NEW YORK – Omladla behom sekundy...ehm hodín! Herečka Sarah Jessica Parker (49) už dávno nie je tou mladučkou Carrie, ktorú stvárnila v kultovom seriáli Sex v meste. V marci tohto roka oslávi módna ikona okrúhlu päťdesiatku, čo sa pochopiteľne odráža i na jej vizáži. Na stránkach prestížnych magazínov však blondínka akosi nestarne. No pozor! Tvár bez vrások a bezchybné ruky či nohy sú len výsledkom grafikov.

Sarah Jessica Parker bude už navždy spájaná s kultovým seriálom Sex v meste, v ktorom intímne témy neboli nikdy tabu. Tento počin je však charakteristický tiež tým, že si v ňom milovníčky módy takmer vždy prišli na svoje. A ústredná postava seriálu sa vo fashion oblasti realizuje i v súčasnosti. Na trhu skúša seriálová Carrie uspieť s vlastnou kolekciou oblečenia aj topánok.

Najnovšie kúsky odprezentovala Sarah Jessica Parker na stránkach magazínu Harper´s Bazaar na vlastných nohách. Herečkin zovňajšok ale púta oveľa viac pozornosti, než samotné topánky. Pri pohľade na blondínkinu tvár i telo je totiž očividné, že grafici nad fotografiami stvárnili niekoľko hodín. Výsledkom sú síce dokonalé zábery, no zato na míle vzdialené od reality.

Grafici na záberoch vyretušovali herečkinu vráskavú tvár aj žilnaté ruky a nohy.
Zobraziť galériu (8)
Grafici na záberoch vyretušovali herečkinu vráskavú tvár aj žilnaté ruky a nohy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu