Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najsexi zadok britských obrazoviek: Pozrite, ako ho špúli exotická herečka!

Jasmin Walia pri nakrúcaní na pláži vystrčila sexi zadok v bikinách a zatienila zvyšok hereckého obsadenia. Zobraziť galériu (7)
Jasmin Walia pri nakrúcaní na pláži vystrčila sexi zadok v bikinách a zatienila zvyšok hereckého obsadenia. (Zdroj: Instagram)

IBIZA – V centre pozornosti sa cíti najlepšie! Aj keď sa Jasmin Walia (24) o výraznejšiu kariéru v šoubiznise zatiaľ pokúša neúspešne, divákov jej krivky zrejme ešte neomrzeli. Stačí totiž, aby kráska s exotickými črtami pred kamerami vystrčila dokonalý zadoček v bikinách. Ostatné kolegyne z úspešného projektu The Only Way Is Essex jej môžu iba tíško závidieť.

Otáčajú sa za ňou všetky hlavy! Hoci účinkujúci v seriáli hraničiacom s reality šou vzišli z celkom obyčajných ľudí, už po prvej vysielacej sezóne si získali obrovskú popularitu. Oceneniami ovenčený projekt so skratkou TOWIE zviditeľnil viacero tvárí, spomedzi ktorých azda najviac vyniká Jasmin Walia. Vďačí za to nielen exotickému zovňajšku, ale tiež výstavným krivkám. Keď sa nakrúcanie nedávno presunulo na Ibizu, v dvojdielnych plavkách razom rozpálila pľac. Pozrite si jej guľatý zadok ako dôkaz.

Jasmin sa nahodila do pestrofarebných bikín ladených v modrých farbách s uväzovaním na šnúrky. Keďže sa tmavovláska môže pochváliť postavou modelky, zrejme zvolila tú najmenšiu možnú veľkosť. Spodný diel totiž zakrýval len to najnutnejšie a zozadu poskytoval členom štábu aj paparazzom priam ukážkový výhľad.

Na to, aby sa Jasmin mohla pochváliť perfektnou figúrou, pravidelne cvičí v posilňovni a dokonca sa venuje športovému tancu pri tyči. Dlhodobé leňošenie jej však na motivácii hýbať sa veľmi nepridáva. „Myšlienka na návrat do posilňovne po desiatich dňoch strávených na Ibize... Už len samotné pomyslenie na to je vlastne cvičením,“ posťažovala sa prostredníctvom Twitteru. Ak však herecká hviezdička túži naďalej zbierať komplimenty a obdivné pohľady od mužov, nič iné jej nezostáva. Nedávno to totiž skúšala aj ako speváčka v šou X Factor, no na kastingu neuspela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu