Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Americký herec sa oženil: Áno povedal dlhoročnému partnerovi!

Bryan Batt a Tom Cianfichi Zobraziť galériu (3)
Bryan Batt a Tom Cianfichi (Zdroj: Facebook)

NEW ORLEANS - Americký herec Bryan Batt sa zosobášil s Tomom Cianfichim. Dvojica, ktorá tvorí pár už 25 rokov, si povedala "áno" v nedeľu 28. septembra v New Orleans.

Informáciu pre americký týždenník Us Weekly prezradil 51-ročný Batt. "Zosobášili sme sa po 25-ročnom vzťahu. Najprv legálne v New York City a potom na slávnosti s recepciou pod dubovou alejou v Garden District v New Orleans," uviedol.

Na oslave sa zúčastnili aj herečka Christina Hendricks s manželom Geoffreym Arendom, ďalej tiež kolegyne Patricia Clarkson a Harriet Harris či herec Christian Le Blanc. 

Bryan Batt sa narodil 1. marca 1963 v New Orleans. Známy je najmä zo seriálu Mad Men (2007), v ktorom účinkoval v období 2007 až 2009. Vďaka televíznemu hitu získal spolu s niekoľkými kolegami a kolegyňami dve Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie dramatického seriálu. Zahral si tiež v snímkach ako Jeffrey (1995), Funny People (2009), Brawler (2011), B-Side (2013), 12 rokov otrokom (2013) či The Last of Robin Hood (2013). Účinkoval aj v niekoľkých predstaveniach na Broadwayi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu