Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevedela sa vpratať do šiat? Porotkyňa talentovej šou skončila s holým zadkom!

Inokedy distingvovaná Amanda Holden ukázala holý zadok pod rozopnutými šatami. Zobraziť galériu (7)
Inokedy distingvovaná Amanda Holden ukázala holý zadok pod rozopnutými šatami. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Ukázala aj to, čo nemala! Amanda Holden (43) je v kuloároch známa ako láskavá porotkyňa, ktorá sa akýmkoľvek škandálom oblúkom vyhýba. Pred pár dňami však narobila rozruch, keď sa na webe objavila v poriadne pikantnej situácii. Spod rozopnutých šiat jej vykúkal celkom nahý zadoček.

Šteklivá provokácia! Amanda Holden je mimoriadne obľúbenou tvárou britských televíznych obrazoviek, vďaka čomu už od roku 2007 sedí v porotcovskom kresle šou Briti majú talent. Momentálne však v programe This Morning zastupuje kolegyňu Holly Willoughby, ktorá je na materskej dovolenke. Pred kamerami pritom krehká plavovláska vonkoncom nezaháľa. Tento týždeň sa fanúšikom prostredníctvom Twitteru ukázala tak, ako ju nikdy doteraz nemali možnosť vidieť. Bez hanby ukázala obnažené polky.

„Hádajte, s kým dnes robím rozhovor,“ napísala Amanda k fotke, na ktorej si svedomito študuje poznámky. Papiere v jej ruke si však tentoraz zaručene nikto nevšímal. Sexi moderátorka mala totiž zips v zadnej časti šiat zapnutý len po hranicu, ktorá končila na úrovni kostrče. Spod extrémne vysokého rázporku tak na štáb v štúdiu vykúkalo nahé pozadie. A keďže sa britská hviezda pýši ukážkovou figúrou, problém vo veľkosti outfitu rozhodne nebol.

Amanda svojich priaznivcov dlho nenapínala a následne zverejnila aj fotku, na ktorej pózuje so vzácnymi hosťami – speváčkou Lady Gaga a hudobným veteránom Tonym Bennettom (88). Netradičná dvojica zavítala do ranného programu, aby predstavila spoločný album s názvom Cheek To Cheek. Napriek obrovskému vekovému rozdielu si umelci očividne majú čo povedať a na svoje dielo sú patrične hrdí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu