Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúci rozchod: Prsnatá venuša je voľná - odkopla Ramba s anakondou v trenkách!

Kelly Brook bola z obdareného snúbenca Davida McIntosha nadšená, no včera ohlásila rozchod. Zobraziť galériu (11)
Kelly Brook bola z obdareného snúbenca Davida McIntosha nadšená, no včera ohlásila rozchod. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Láske ako hrom odzvonilo! Keď Kelly Brook (34) začala randiť s obdareným svalovcom Davidom McIntoshom (27), okolie sa nestačilo čudovať. Už po krátkych dvanástich týždňoch totiž dvojica ohlásila zásnuby a svoju náklonnosť si verejne prejavovala na každom kroku. Dnes je však všetko úplne inak. Kyprá modelka dala Rambovi zbohom a momentálne si znova vychutnáva život osamote.

Žiadna svadba sa nakoniec nekoná! Vzťah glamour modelky a príležitostnej herečky Kelly Brook s fitnes nadšencom Davidom McIntoshom sa už od samého začiatku javil ako veľmi turbulentný. Zamilovaná brunetka zrejme očakávala niečo iné a po niekoľkých stretnutiach zvažovala rozchod. Namiesto toho sa však s potetovaným silákom zasnúbila a ruka v ruke sa s ním pretŕčala pri každej príležitosti. Dvojica spolu viackrát absolvovala tréning v parku v až príliš tesnom oblečení či radovánky v mori. Zakaždým sa zdalo nad slnko jasné, že britskú venušu na modelovi najviac priťahuje jeho stavba tela.

Keďže Kelly a David len nedávno strávili romantickú dovolenku v Grécku, informácia o ich rozchode je pre fanúšikov ako blesk z jasného neba. Paparazzi včera zachytili manekýnku bez zásnubného prsteňa. Obletovaná celebrita pritom krach niekoľkomesačného vzťahu oznámila aj prostredníctvom Twitteru: „Je to smutný deň, ale chcem vám oznámiť, že ja a David už nie sme zasnúbení. Milujem ho a rešpektujem a želám mu všetko dobré.“ Následne celebrita zmazala aj všetky fotky, na ktorých pózovala s dnes už bývalým snúbencom.

Príčinou stroskotania ďalšej z Kellyiných lások zrejme tkvie v tom, že Davida snúbenica až tak veľmi nezaujímala. Oveľa viac ho vraj priťahovala publicita, ktorej sa mu vďaka vzťahu dostávalo. „Kelly už bola unavená zo vzťahu a David len ťažil z pozornosti médií,“ prezradil zdroj z modelkinho okolia. Kelly sa však nedávno veľmi nelichotivo vyjadrila na adresu všetkých exmilencov a so smiechom priznala, že niektorých z nich udierala do tváre. Je tak celkom možné, že v budúcnosti to s mužmi nebude mať jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu