Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas hollywoodskej hviezdy v priamom prenose: Namiesto krásky umelá opuchlina!

Herečka Lindsay Lohan pred britskými kamerami predviedla opuchnutú tvár a výrazne zväčšené pery. Zobraziť galériu (11)
Herečka Lindsay Lohan pred britskými kamerami predviedla opuchnutú tvár a výrazne zväčšené pery. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tá teda „zahviezdila“! Aj keď je kariéra Lindsay Lohan (28) úzko spätá s početnými škandálmi, médiá o ňu neprestávajú javiť záujem. Pri príležitosti divadelného úspechu sa hollywoodska ikona objavila aj v britskej rannej šou. Namiesto ukážkového zovňajšku však predviedla opuchnutú tvár a napumpované pery. Žeby si tesne predtým opäť odskočila na zákrok?

Horšie už vyzerať snáď ani nemohla! Keď za veľkou mlákou v kuloároch zaznie meno Lindsay Lohan, najčastejšie sa spája s drogovým excesom, súdnym pojednávaním, krádežou šperkov či pobytom v liečebni. Jeho nositeľka však nedávno okúsila dosky, ktoré znamenajú svet, keď na britskej pôde prijala úlohu v hre Speed-The-Plow. Tá mala premiéru včera večer, no známa ryšavka ešte predtým stihla poskytnúť televízne interview. A v ňom sa predviedla ako škaredé káčatko s nafúknutou tvárou a o poznanie väčšími perami.

Lindsay zavítala do štúdia v elegantných šatách košeľového strihu, no od imidžu študentky mala tentoraz na míle ďaleko. Mohol za to výrazný opuch tváre, ktorý pehavej hviezde opticky pridával niekoľko rokov a nepomohli ho zakryť ani vlasy zostrihané do takzvanej „postupky“. Zhýralá herečka si navyše nepomohla ani v okamihu, keď otvorila ústa. Jej chrapľavý hlas totiž prezrádzal, že umelkyňa na cigaretách rozhodne nešetrí.

Keďže pre Lindsay ide o pomerne čerstvú skúsenosť, médiá najviac zaujíma to, ako sa v úlohe divadelnej herečky vlastne cíti. „Dostala som sa do bodu, kedy sa chcem naozaj vrátiť do práce a mať usilovný režim. Chcela som sa podieľať na niečom odlišnom. Ľudia ma vnímajú určitým spôsobom a ja som to chcela zmeniť tým, že urobím niečo také, ako je hra od Mameta,“ prezradila pre časopis TimeOut. V rannej šou však neobišla ani tému britských mužov, ktorí sú podľa nej veľmi milí. Pre ňu je ale najdôležitejšie, aby vymenila atmosféru Los Angeles a Veľkého jablka a dopriala si osviežujúci reštart.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu