Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lindsay Lohan zúri: Podala žalobu na televíziu, súd ju zamietol!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (6)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD – Súd v piatok zamietol žalobu americkej herečky a speváčky Lindsay Lohan a jej matky Diny proti televízii Fox. Informoval o tom portál TMZ. Žaloba sa týkala nielen samotnej televízie, ale aj moderátora Seana Hannityho a žurnalistky Michelle Fields. Dôvodom sporu bolo tvrdenie Fields, že 29-ročná herečka a jej matka spoločne užívajú kokaín.

Fields to povedala v Hannityho relácii v debate o úmrtiach slávnych ľudí na predávkovanie, ktorú odvysielali vlani 4. februára - dva dni po predávkovaní herca Philipa Seymoura Hoffmana. Matka s dcérou v žalobe uviedli, že Fields sa svojím výrokom snažila naznačiť, že Lindsay Lohan by mohla byť ďalšou celebritou, ktorá sa predávkuje. Televíziu, Hannityho a Fields obvinili z urážky na cti a vedomého spôsobenia citovej ujmy.

Žiadali tiež bližšie nešpecifikované odškodné a zastavenie ďalšej distribúcie spomínanej epizódy relácie. Sudca však v piatok zmietol žalobu zo stola, pretože pravda je podľa neho na strane televízie a Seana Hannityho. Zatiaľ nie je jasné, či sa žalobe vyhne aj Fields.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu