Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevidiaci maestro ukázal nádhernú dcérku: Má len dva roky, no otcove gény nezaprie!

Andrea Bocelli oslavoval 56. narodeniny v spoločnosti manželky Veronicy a krásnej dcérky Virginie. Zobraziť galériu (11)
Andrea Bocelli oslavoval 56. narodeniny v spoločnosti manželky Veronicy a krásnej dcérky Virginie. (Zdroj: profimedia.sk)

MELBOURNE – Užíva si rodinnú idylku! Hoci k Andreovi Bocellimu (56) osud nebol príliš zhovievavý, stratu zraku mu vynahradil zlatom v hrdle a silným zázemím. To spevák našiel pri svojej manažérke, ktorá mu pred dvomi rokmi priviedla na svet dcérku. A malá Virginia už teraz otcovi akoby z oka vypadla, veď posúďte sami.

Dôvodov na oslavy má hneď niekoľko! O Andreovi Bocellim už dlhšie kolujú správy, že kvôli svojmu zrakovému hendikepu zostal zatrpknutý, nevrlý a veľmi panovačný voči okoliu. Tento týždeň však v austrálskej metropole po jeho údajných vrtochoch nezostalo ani stopy. Taliansky maestro totiž oslavoval 56. narodeniny a zároveň otváral novú predajňu rodinnej značky vín Bocelli Family Wines. V prenajatých priestoroch luxusného hotela tak rozdával úsmevy na všetky strany. A dve nádherné dámy po jeho boku nemohli chýbať.

Hoci fanúšikovia sú zvyknutí na tenoristu v smokingu či vo fraku, on v súkromí preferuje ležérne oblečenie. Na oslavu preto namiesto obleku zvolil jednoduché biele tričko s krátkym rukávom. Farebne s ním dokonale ladila aj relatívne čerstvá manželka Veronica Berti. Okrem oslávenca však tentoraz najväčšiu pozornosť pútala len dvojročná ratolesť Virginia. Tá už od útleho veku rastie do krásy a čoraz viac sa podobá uznávanému ocovi. Či po ňom zdedila aj výnimočný spevácky talent, ukáže až čas.

Andrea sa síce narodil so slabším zrakom, no úplne oslepol vo veku dvanástich rokov po nehode pri futbale. V minulosti už bol raz ženatý, pričom predchádzajúca zákonná polovička mu porodila dve deti. Zaujímavosťou je, že jeho rodina sa vinárstvu venuje už od roku 1881. Brat Alberto sa s manželkou tomuto krásnemu povolaniu venuje dodnes v malebnom Toskánsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu