Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Britská hviezda vyrazila naostro: Spod šiat zasvietil úplne holý rozkrok!

Obdarená Aisleyne Horgan-Wallace vyrazila v krátkych šatách bez nohavičiek a ukázala aj najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (4)
Obdarená Aisleyne Horgan-Wallace vyrazila v krátkych šatách bez nohavičiek a ukázala aj najintímnejšie partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tá sa teda ale odviazala! Hoci minišaty zvyčajne nechýbajú žiadnej sexi celebrite žurujúcej na párty, len máloktorá z nich si dovolí vyraziť bez spodnej bielizne. Aisleyne Horgan-Wallace (35) však všetky zábrany odhodila bokom a nohavičky nechala doma. To sa jej pri rozšafnej nálade vypomstilo v podobe obnaženého rozkroku.

Keď ide o divokú zábavu, morálka musí ísť bokom! To si zrejme povedala aj britská glamour modelka, návrhárka, herečka a autorka magazínových stĺpčekov, keď vo štvrtok vyrazila do ulíc. Spolu s kamarátkou žúrovala v istom vychytenom londýnskom klube a po odchode narobila poriadny rozruch. Najskôr vo večierke porozhadzovala jedlo aj časopisy, neskôr si privolala taxík. Outfit ledva pod zadok sa však ani nepokúšala ustrážiť. Bez akýchkoľvek okolkov nechala vykuknúť svoje najintímnejšie partie.

Aisleyne Horgan-Wallace na rozkokošený večer zvolila vyzývavý model minišiat s potlačou hadej kože. Kratučký outfit so špagetovými ramienkami ledva udržal na uzde bujný dekolt, no čerešnička na torte prišla vo chvíli, keď blondínka naostro nasadla do taxíka. Holý rozkrok totiž naservírovala rovno do objektívov paparazzov a kamarátka sa nezabudla uistiť, či jej naozaj vykúka úplne všetko.

Obdarenej plavovláske k bujarej nálade zaručene prispelo nemálo pohárikov s alkoholom, no jej zmýšľanie baví okolie aj za celkom bežných okolností. „Mám dnes rande a stratila som telefón. A on nie je na Twitteri, čo budem robiť?“ prosila zúfalo o pomoc a rady prostredníctvom sociálnej siete. Žeby sa konečne našla blondínka, na ktorú boli ušité všetky vtipy z tejto kategórie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu