Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi 20-tka dráždi hore bez: Obnažila prsia aj krivky plážovej bohyne!

Alyssa Arce sa vyzliekla do spodného dielu bikín a bez zábran ukázala svoje prednosti. Zobraziť galériu (6)
Alyssa Arce sa vyzliekla do spodného dielu bikín a bez zábran ukázala svoje prednosti. (Zdroj: Galore)

LOS ANGELES – Sexepílu má na rozdávanie! Aj keď Alyssa Arce (22) svoju kariéru v modelingu odštartovala len pred štyrmi rokmi, akékoľvek zábrany pred objektívom by ste u nej hľadali márne. Dlhonohá Američanka sa totiž vyzlieka ako na bežiacom páse a neváha ukázať to, čím ju obdarila matka príroda. Koho zo slávnych mužov už očarili jej výstavné krivky a okrúhle prsia?

Nálepke „sexbomba“ sa rozhodne nebráni! Aj keď väčšina dievčat zo sveta modelingu túži po vychytených prehliadkových mólach a titulkách módnych magazínov, niektoré sa musia uskromniť s tým, že zdobia strany periodík určených pre pánov. To je aj prípad mladučkej Alyssy Arce, ktorá si už vyskúšala úlohu playmate. Najnovšie však provokuje polonahá v čerstvom vydaní časopisu Galore.

Americká dvadsiatka stavila na živočíšny sexepíl a nechala sa zvečniť iba v spodnom diele bikín. Odhalené poprsie síce vzbudzuje dojem dospelej ženy ako stvorenej na materstvo a veci s tým súvisiace, no Alysse nechýbala ani patričná dávka hravosti v podobe pestrofarebného mejkapu. Tá k jej veku ešte jednoducho patrí a vytvárala priam dokonalý kontrast.

Dlhovlasá sexica sa minulý rok stala playmate mesiaca júl a tento rok hviezdila ako tvár kampane pre kickbox. Hladinu šoubiznisu však najviac rozvírila v okamihu, keď sa začiatkom augusta objavila na Ibize v spoločnosti speváka Justina Biebera. Ten ju pozval na luxusnú jachtu, kde jej venoval nemalú pozornosť. Na prvý pohľad to zatiaľ vyzerá tak, že nový párik v šoubiznise nevznikol. Tínedžerský idol je totiž známy tým, že ženy vo svojom okolí má len na jedno krátkodobé použitie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu