Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Koniec Kim Kardashian: Odteraz ma volajte takto!

Kim Kardashian na fotke do nového cestovného pasu. Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian na fotke do nového cestovného pasu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká televízna celebrita Kim Kardashian, ktorá sa v máji vydala za rappera a producenta Kanyeho Westa, si oficiálne zmenila priezvisko na West. Tridsaťtriročná rodáčka z Los Angeles to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila novú fotku do cestovného pasu.

"Nová fotka do pasu. Pani Westová, zmena mena," napísala k záberu príležitostná herečka, ktorá už nejaký čas používala aj na sociálnych sieťach meno Kim Kardashian West.

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 

Kim Kardashian na Instagrame zverejnila novú fotku do cestovného pasu, pri ktorej oznámila, že si zmenila priezvisko na West.
Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian na Instagrame zverejnila novú fotku do cestovného pasu, pri ktorej oznámila, že si zmenila priezvisko na West.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu