Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ross z Priateľov nie je žiaden ťuťmák: Po boku má výstavný kus... A ten dekolt!

David Schwimmer s manželkou Zoe Buckman, ktorá po jeho boku zažiarila na premiére. Zobraziť galériu (10)
David Schwimmer s manželkou Zoe Buckman, ktorá po jeho boku zažiarila na premiére. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne sa ňou pochválil celému svetu! Hoci David Schwimmer (47) svoju zákonnú polovičku nikdy vyslovene neskrýval, na červený koberec si ju vodí naozaj zriedka. O to výnimočnejšie pôsobí ich spoločné hrkútanie na divadelnej premiére. Očarujúca Zoe Buckman (27) predviedla postavičku ako lusk a dekolt, ktorý rozhodne stojí za pohľad.

Medzi ženami si vždy vedel vyberať! Aj keď David Schwimmer v kultovom sitkome Priatelia stvárňoval tak trochu pochabého paleontológa, v realite má na krásne dámy naozaj nos. Jeho posteľou totiž prešli také pôvabné partnerky ako Natalie Imbruglia či izraelská herečka Mili Avital. Seriálový Ross Geller sa však nakoniec bezhlavo zaľúbil do fotografky Zoe Buckman, ktorú v roku 2010 požiadal o ruku. A oči ide na nej nechať aj po siedmich rokoch, odkedy s ňou začal randiť. Na dôkaz si pozrite zábery z premiéry hry Sex With Strangers.

David má síce na konte viacero snímok aj televíznych projektov, no súčasne zostáva verný doskám, ktoré znamenajú svet. Javisko na Broadwayi mu otvorilo svoju náruč aj počas stredajšej noci, kedy uvádzal verejnosti hru, v ktorej tvorí súčasť hereckého obsadenia. Všetky objektívy sa však tentoraz upierali na jeho manželku s vyzývavým živôtikom. Krátky top s tenučkými ramienkami nechal vyniknúť jej dekoltu aj štíhlemu drieku, čiernobiela sukňa s prúžkami zas usmiatu blondínku opticky predĺžila.

Zaujímavosťou je, že Zoe len pred pár dňami podstúpila radikálnu zmenu farby vlasov. V minulosti totiž patrila medzi brunetky. Zrejme však zatúžila po novom imidži a urobila dobre – kratší zostrih v odtieni blond jej dodal patričný šmrnc.

Na prvý pohľad by sa síce mohlo zdať, že Davida netreba nijako zvlášť predstavovať, v skutočnosti však fanúšikovia o jeho práci príliš veľa nevedia. „Väčšina ľudí ma pozná ako jednu postavu v jednom seriáli. Ja to chápem. Ale vždy sa pousmejem, keď mi povedia, že ani nevedeli o mojej práci v divadle, pretože tá je podstatou celého môjho umeleckého života,“ zdôveril sa predstaviteľ Rossa médiám. Je viac než isté, že aj vďaka manželke ho odteraz v divadle nikto neprehliadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu