Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Angelina Jolie, ako ju často nevidíme: Jej prirodzená krása vyráža dych!

Angelina Jolie oslnila na spontánnom zábere zo zákulisia exkluzívneho fotenia. Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie oslnila na spontánnom zábere zo zákulisia exkluzívneho fotenia.

LOS ANGELES – Krehká, ale nádherná! Hoci si Angelina Jolie (39) vypestovala imidž top krásky Hollywoodu, už dlhší čas kuloáre rozoberajú najmä jej príliš nízku hmotnosť a prísny stravovací režim. Zdá sa však, že z herečky ešte jej povestná iskra nevyprchala, práve naopak. S plným tanierom pred sebou sa usmieva ako za starých čias.

Ohúriť dokáže aj s minimálnym úsilím! Plný pracovný diár, humanitárne aktivity a náročný rodinný život sa v uplynulom období postaral o to, že Angelina Jolie fanúšikom doslova chradla pred očami. Zdá sa však, že nedávna svadba s dlhoročným partnerom Bradom Pittom jej vliala do žíl celkom novú energiu. Tú nemohol prehliadnuť najmä renomovaný fotograf Mario Testino, ktorý mal tú česť stráviť s hereckou hviezdou celý deň a zvečniť ju pre decembrové číslo magazínu Vanity Fair.

Angelina sa v spomínanom magazíne objavila v sofistikovanej bielej róbe, ktorá srší eleganciou a čistými líniami. Pre fanúšikov má však oveľa väčšiu cenu čiernobiely záber, ktorý vznikol úplne spontánne počas obednej pauzy a umelec sa oň podelil prostredníctvom Instagramu. Obľúbená hrdinka akčných filmov sa na ňom široko usmieva zahalená v hrubom svetri v spoločnosti dobrého jedla a vína.

„S úžasnou Angelinou. Vždy ma prekvapí tým, čo robí. Herectvo, režírovanie, výchova detí, byť manželkou a tak ďalej, a tak ďalej! A vždy vyzerá skvele a dodáva úžasnú energiu,“ zložil Testino poklonu zákonnej polovičke Brada Pitta. Je pravdou, že Angeline by neuškodilo, ak by zopár kíl pribrala a zaoblila sa v tých správnych partiách. Rozhodne však už neplatí, že do nej chodí spávať iba duch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu