Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svadobné šaty Angeliny Jolie odhalené: Bola z nej unikátna a nádherná nevesta!

Nádherná Angelina Jolie sa vydávala v jedinečných svadobných šatách, ktoré odhalila na titulnej strane magazínu People. Zobraziť galériu (15)
Nádherná Angelina Jolie sa vydávala v jedinečných svadobných šatách, ktoré odhalila na titulnej strane magazínu People. (Zdroj: People)

LOS ANGELES – Výnimočná od hlavy po päty! Pre každú ženu je sobáš okamihom, na ktorý sa dôkladne pripravuje a ktorý si chce zapamätať do konca života. Hoci Angelina Jolie (39) vstupovala do manželstva už po tretí raz, na svojej róbe si takisto dala mimoriadne záležať. Autorsky sa na nej podieľali aj jej ratolesti a herečka v úlohe nevesty ozdobila titulnú stranu známeho magazínu.

Veľký deň D si vychutnali plnými dúškami! Od dlho očakávanej svadby ostro sledovaného hollywoodskeho páru ubehol už viac než jeden týždeň. A keďže obrad s len dvomi desiatkami hostí prebiehal za prísne tajných okolností, fanúšikovia už ani nedúfali, že fotografie uzrú svetlo sveta. Prekvapenie však nakoniec prišlo dnes ráno v podobe čerstvého vydania magazínu People. Angelina Jolie sa totiž ako krásna nevesta vyníma priamo na titulnej strane. A spolu s manželom sa podelila aj o výnimočné detaily slávnostného ceremoniálu.

Niet najmenších pochýb, že najdôležitejšiu rolu pri sobáši ostrieľaných hercov zohrávalo práve ich šesť ratolestí. Tie mali podelené úlohy pri obrúčkach, rozhadzovaní lupienkov kvetov a najstarší synovia dokonca odviedli svoju mamu k oltáru. Deti, ktoré na rodičov vytrvalo naliehali, aby si konečne povedali oficiálne „áno“, však prispeli aj pri navrhovaní šiat. Tie ušil dvorný majster krajčír módneho domu Versace. Luigi Massi však tentoraz posunul hranice svojej tvorby ešte ďalej a pri vytváraní závoja vyšíval predlohy kresieb Angelininých potomkov.

Angelina svoj unikátny závoj odhalila na titulnej strane magazínu Hello!. Chýbať nemohol ani romantický bozk čerstvých novomanželov.
Zobraziť galériu (15)
Angelina svoj unikátny závoj odhalila na titulnej strane magazínu Hello!. Chýbať nemohol ani romantický bozk čerstvých novomanželov.  (Zdroj: Hello!)

„Lugi je pre mňa ako rodina a ja som si nedokázala predstaviť nikoho iného, kto by mi tieto šaty ušil. Pozná moje deti a zaujíma sa o ne. Bolo skvelé dať to všetko dohromady,“ nadchýnala sa čerstvá pani Pittová. A ako svoj sobáš vnímal päťdesiatnik Brad? „Bolo pre nás dôležité, aby ten deň bol pohodový a plný smiechu,“ vyjadril herec svoju spokojnosť. Na prvý pohľad sa tak zdá, že prominentnej rodinke k úplnému šťastiu už naozaj nič nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu