Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Megan Fox sa konečne ozvala: Poprela tak správy o svojej smrti

Megan Fox Zobraziť galériu (8)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

USA - Americká herečka Megan Fox má od štvrtka konto na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Vytvorila ho práve v čase, keď sa na Twitteri šírila falošná správa o jej smrti.

"Viem, že prichádzam naozaj neskoro, ale už som tu, tak čo teraz?" napísala. Neskôr fanúšikom prezradila, že je síce ešte len 7:30 ráno, no ona už dvakrát videla animák Život chrobáka (1998). Tiež uverejnila fotografiu robota R2-D2 z filmov Star Wars, ktorého má doma. Pri svojom mene @meganfox už má od Twitteru značku, ktorá potvrdzuje, že naozaj ide o túto známu herečku.

Dvadsaťšesťročná Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes v snímke Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho účinkovala napríklad vo filmoch Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Jennifer's Body (2009), Jonah Hex (2010), Friends with Kids (2011) či Diktátor (2012). Spolu s Dominicom Monaghanom si zahrala v klipe Love the Way You Lie od Rihanny a Eminema.

Herečka, považovaná za sexsymbol, má na konte napríklad tri Teen Choice Awards a dve nominácie na MTV Movie Awards, no tiež ju štyrikrát nominovali na nelichotivú Zlatú malinu. Zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle a často sa umiestňuje v rebríčkoch najpríťažlivejších žien na svete. V roku 2010 sa vydala za herca Briana Austina Greena, spolu majú trojmesačného synčeka Noaha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu