Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľná premena: Zo stokilovej tínedžerky sa po diéte stala americká Miss!

Keli Kryfko sa z obéznej tínedžerky vypracoval na krásku s viacerými titulmi Miss. Zobraziť galériu (4)
Keli Kryfko sa z obéznej tínedžerky vypracoval na krásku s viacerými titulmi Miss. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí obrat o 180 stupňov! Keď mala Keli Kryfko (23) ešte len sladkých štrnásť rokov, zrejme by jej ani nenapadlo, že by raz mohla triumfovať v národnej súťaži krásy. S hrošou váhou vyše sto kíl sa totiž radila k dievčatám s nulovým sebavedomím. Zaťala však zuby a dotiahla to na titul, o ktorom sa jej nikdy nesnívalo. Stala sa z nej úradujúca Miss Južný Texas.

Prešla naozaj dlhú a zaujímavú cestu! Keď Keli Kryfko navštevovala ešte len ôsmy ročník základnej školy, ručička osobnej váhy sa v jej prípade blížila k nebezpečnej hranici 105 kilogramov. Nielen toto alarmujúce číslo, ale tiež posmešky a šikanovanie zo strany rovesníkov ju prinútilo k tomu, aby s vlastnou obezitou začala niečo robiť. Vypapaná bacuľka sa tak postupnými zmenami životného štýlu dopracovala k postave, ktorá jej vyniesla korunku aj šerpu kráľovnej krásy.

Aby Keli naštartovala metabolizmus a prijímala menej kalórií, rozhodla sa skoncovať so sladenými nápojmi. Tam sa však jej experimenty so stravovaním neskončili. „Začala som robiť určité zmeny – zaradila som viac vody, ovocia a zeleniny, jedla som menej vyprážaného,“ podelila sa blonďavá misska o svoj životný príbeh. Za rok a pol takýmto spôsobom zhodila 30 kíl, pričom celkovo je ľahšia už o 45 kíl. S vylepšovaním svojej figúry však rozhodne neskončila: „Proces premeny stále trvá. Snažím sa dopracovať k tehličkám na bruchu.“

Zaujímavosťou teda je, že Keli sa k titulu krásy dopracovala aj bez toho, aby bola extrémne štíhla – stačila jej zdravá hmotnosť a ženské krivky. V súčasnosti sa pripravuje na súťaž Miss Texas, ktorá pre ňu veľa znamená. V minulosti totiž získala tituly Miss Allen a Miss Limestone County. V otvorenej spovedi priznala aj to, že patrí k emočnými jedákom, ktorí sa napchávajú pod vplyvom stresu a emočného vypätia. To je totiž podľa nej zásadným problémom väčšiny Američanov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu